Wegafsluiting voor Nieuwbouw Hotel de President 

woensdag 05 juni 2024

Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwbouw van Hotel de President aan de Jacobus Ahrendlaan in Hoofddorp. 

Vanwege de veiligheidszone rondom het gebouw (vanaf 20 meter hoogte) zullen de hekken 5 meter vanaf het gebouw moeten worden geplaatst. Dit betekent dat de bouwhekken ongeveer 1 meter op de openbare weg zullen staan, namelijk op een gedeelte van de Joan Geldermanlaan en de Jacobus Ahrendlaan. 

Voor de veiligheid en om verstoppingen te voorkomen, wordt voorgesteld om dit stuk weg volledig af te sluiten tijdens de werkzaamheden. Uiteraard blijft de weg toegankelijk voor nooddiensten.

Omdat deze weg vrij rustig is, zal de impact op de omgeving beperkt zijn.
De afsluiting zal ongeveer 6 maanden duren en de werkzaamheden zullen vanaf medio juni beginnen.

 

Hotel de President krijgt een oppervlakte van ca. 13.000 m2 en bestaat uit 349 kamers. Naast de ruim 300 hotelkamers omvat het gebouw o.a. een receptie met lobby, ontbijtzaal, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte.

Naast duurzaam gebruik van energie door middel van een WKO-installatie met 2 bodembronnen (verwarming en koeling) worden er verschillende energiebesparende maatregelen getroffen, zoals extra isolatie, 3-laags glas, aanwezigheidsbestuurde systemen en volledige ledverlichting en zonnepanelen.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark