Verduurzaming Bedrijvenpark De President 2019/2020

 

Eerste gratis energiescans bij Schwalbe en Master!

De eerste gratis energiescans zijn uitgevoerd bij Schwalbe en Master Projectinrichting. De resultaten laten zien dat het voor deze ondernemers zeer interessant is om energiebesparende maatregelen te treffen. Daarom willen we deze energiescan nu aanbieden aan alle bedrijven. Wilt u ook een gratis energiescan? Meld u aan via info@pmdepresident.nl .

 

Vraag net als Schwalbe en Master ook een SDE+ subsidie aan

Dankzij de positieve uitkomsten van de energiescans willen Schwalbe en Master investeren in het plaatsen van zonnepanelen op hun bedrijfspanden. Met behulp van de SDE+ subsidie wordt het mogelijk om hun investering nog sneller terug te verdienen. Binnen 7 jaar bij deze bedrijven!

 

Wilt u ook zonnepanelen op uw bedrijfspand? 

Op 17 maart 2020 start een nieuwe - en laatste - inschrijvingsronde voor de SDE+ subsidie.  Met deze subsidie krijgen grootverbruikers gedurende 15 jaar het verschil vergoed tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde zonne-energie. Hierdoor wordt de businesscase voor het aanschaffen van zonnepanelen een stuk aantrekkelijker.

 

De President helpt u bij de aanvraag van deze subsidie

Wilt u nu al gebruikmaken van de gunstige SDE+ subsidieregeling (die verloopt in november 2019)? Meld u zich dan uiterlijk 16 maart aan via info@pmdepresident.nl . Hij zal u dan verder informeren.