Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Opstelling hijskraan J. Spijkerdreef vanaf 27 mei

  woensdag 22 mei 2024

  Van maandag 27 mei tot en met uiterlijk donderdag 30 mei wordt de Jacobus Spijkerdreef ter hoogte van nummer 34 tijdelijk afgesloten voor de opstelling van een hijskraan. Tijdens deze periode wordt de dak- en gevelbeplating van het nieuwe kantoor van DL Logistics Group geplaatst.

  Nieuwe portalen bij entrees fase 1.2

  woensdag 22 mei 2024

  Bij de entrees van Bedrijvenpark De President, fase 1.2 zijn nieuwe bewegwijzeringsportalen geplaatst. Deze duidelijke en moderne bewegwijzering zorgt voor een verbeterde navigatie en verhoogde zichtbaarheid van uw bedrijf voor bezoekers en leveranciers.

   

  Verkeershinder A9 van 28 mei tot 3 juni

  woensdag 22 mei 2024

  Van dinsdag 28 mei tot maandag 3 juni is er verkeershinder op de A9 wegens werkzaamheden. Er zijn in die periode drie nachtafsluitingen vanaf knooppunt Holendrecht richting knooppunt Badhoevedorp. De andere richting op is de weg wel open. In het weekend van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3...

  Afsluiting Jacobus Spijkerdreef 13 t/m 22 mei 2024

  woensdag 08 mei 2024

  Vanaf maandag 13 mei vinden er ongeveer anderhalve week werkzaamheden plaats in de Jacobus Spijkerdreef ten behoeve van hijswerkzaamheden bij de bouw van het nieuwe pand van DL Logistics Group.  Om alle betrokkenen tijdig te informeren, zijn er sinds het begin van deze week vooraankondigingsborden...

  Jan Wijsmullerdreef paar uur dicht

  woensdag 24 april 2024

  Graag informeren wij u dat er aanstaande vrijdag (26 april) werkzaamheden op de Jan Wijsmullerdreef ter hoogte van nummer 4 zullen plaatsvinden. Gedurende maximaal 4 uur zal de weg worden afgesloten voor het plaatsen van het nieuwe spanningsstation.

  Meld je aan voor de ALV van 18 juni

  woensdag 24 april 2024

  Het bestuur nodigt je graag uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 18 juni om 16.00 uur. De vergadering vindt plaats bij één van de leden: Finstral BV, Jacobus Spijkerdreef 396, 2132 PZ Hoofddorp.

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark