Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Procedure meldkamer

  dinsdag 23 maart 2021

  Is er op ons park sprake van een calamiteit, brand, ongeval of een strafbaar feit zoals een inbraak of verkeersdelict, dan is het mogelijk om de camerabeelden gemaakt door de meldkamer (toezichtcentrale Trigion) te laten terugkijken door de parkmanager. 

  Welkom Vitakruid

  dinsdag 09 maart 2021

  De laatste afrondende werkzaamheden aan het nieuwe hoofdkantoor van Vitakruid worden uitgevoerd. Het pand bestaat uit 1.800 m² bedrijfsruimte en 900 m² kantoorruimte en wordt gasloos en energiepositief opgeleverd met een warmtepomp, zonnepanelen en opslagaccu’s voor zonne-energie.

  Schouwrapport 8 maart 2021

  dinsdag 09 maart 2021

  Parkmanagement schouwt twee keer per week het bedrijvenpark en meldt afwijkingen in de openbare ruimte bij de aannemer en/of gemeente Haarlemmermeer. 

  Staan uw gegevens juist op de bedrijvenpagina?

  woensdag 24 februari 2021

  De bedrijvenpagina van De President-website is zoveel mogelijk bijgewerkt. Ontbreken er nog gegevens of is dit niet uw correcte logo? Laat het ons weten, dan passen wij het aan!

  Illegale bewoning op De President?

  woensdag 20 januari 2021

  De Vereniging heeft diverse signalen ontvangen over illegale bewoning in bedrijfspanden op De President. De signalen, afkomstig van bedrijven en de surveillancedienst, zullen Indien nodig worden gemeld bij de gemeente Haarlemmermeer zodat deze handhavend kan optreden.

  Boothuis wordt opgeknapt

  woensdag 20 januari 2021

  Er vinden werkzaamheden aan het Boothuis plaats. Planken van de houten vlonder en banken worden vervangen. De sloep ligt inmiddels in de winterstalling en zal in het voorjaar weer in de vijver komen te liggen.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark