Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Gezellige nieuwjaarsborrel

  dinsdag 24 januari 2023

  Donderdag 19 januari vond de nieuwjaarsborrel voor ondernemers plaats. In een verwarmde tent naast de kerstboom en vuurkorven, werd er door de ondernemers onder het genot van lekkere drankjes en hapjes gezellig bijgepraat. Parkmanagementvereniging De President maakt er graag samen met u weer een...

  19 januari is het zover...de nieuwjaarsborrel!

  dinsdag 17 januari 2023

  Het is maar kort en we houden het klein, maar gezellig wordt het wél. U bent vanaf 16.00 uur welkom, maar komt u na 17.00 uur een half uurtje buurten, ook gezellig! Met een hapje en een (eventueel warm) drankje proosten we op een mooi 2023 en blikken we terug op de hoogtepunten van 2022. 

  Schade aan wegdek

  dinsdag 17 januari 2023

  Door bevriezing van natte weggedeelten is er schade aan het wegdek van de Johan Enschedelaan ontstaan, wat gevaarlijke situaties voor met name motorrijders oplevert. Het tijdelijk uitvullen van de gaten met koudasfalt is tijdens de afgelopen koude dagen niet voldoende gebleken. De gemeente zal de...

  Een goed uiteinde en een fantastisch 2023

  woensdag 21 december 2022

  Parkmanagement dankt alle bedrijven, de ondernemers en betrokken instanties voor de prettige samenwerking en het vertrouwen. Wij wensen iedereen voor het komende jaar heel veel geluk in goede gezondheid.

  Fijne feestdagen!

  ♪ It's The Most Wonderful Time Of The Year ♪

  woensdag 07 december 2022

  Op 6 december is er een prachtige, grote kerstboom geplaatst op het veldje bij het boothuis.

  Ook zijn er nieuwe vlaggen geplaatst bij de entrees. De oude vlaggen waren toe aan vervanging. Het ontwerp is iets aangepast, waardoor de nieuwe vlaggen een frisse uitstraling krijgen.

  Krijgt u een deel van uw energiekosten vergoed?

  woensdag 07 december 2022

  Vanuit de overheid wordt er gewerkt aan de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) waarmee u een deel van de energiekosten voor u als energie-intensief mkb-ondernemer krijgt vergoed. De subsidie bedraagt 50% van de kostenstijging van uw energieverbruik.

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark