Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Terugkoppeling online najaarsvergadering

  woensdag 01 december 2021

  Dinsdag 23 november vond er weer een digitale ledenvergadering van Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President plaats. Ondanks het feit dat de vergadering online plaatsvond, was de opkomst goed.

  Het bestuur heeft de aanwezigen geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom De...

  De gemeente verhuist in december

  woensdag 17 november 2021

  De gemeente gaat verhuizen. Dat betekent dat u als ondernemer voor het ondernemersplein of het aanvragen van vergunningen vanaf 20 december terecht kan op de Taurusavenue 100 in Hoofddorp. De dienstverlening van de servicecentra in Halfweg en Nieuw-Vennep en de gemeentebalie op Schiphol blijven...

  Pneutec huurt gemeentegrond voor parkeerruimte

  dinsdag 26 oktober 2021

  Pneutec is gestart met een grootscheepse verbouwing om de productiefaciliteiten te vergroten en zal hiervoor tijdelijk grond van de gemeente huren.

  Welkom STULZ, in de Jacobus Ahrendlaan

  woensdag 20 oktober 2021

  Per 13 oktober heeft STULZ zijn intrek genomen in het nieuwe pand aan de Jacobus Ahrendlaan 3 op De President. Het complete pand heeft een oppervlakte van 6000 m². Naast een nieuw kantoorgedeelte, beschikt het pand over een nieuw magazijn met ruimte voor ongeveer 2700 palletplaatsen.

  De Week van de Veiligheid 2021

  woensdag 13 oktober 2021

  De week van 11 t/m 17 oktober staat dit jaar centraal als de Week van de veiligheid. Samen met ondernemers en politie hebben het Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV) en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) een aantal gratis online trainingen ontwikkeld.

  Bord geplaatst gevaarlijk punt

  dinsdag 28 september 2021

  Bij het onoverzichtelijke punt voor (brom)fietsers die vanaf de rijbaan (hoek Dirk Storklaan - Jacobus Spijkerdreef) het fietspad willen betreden, is een bord geplaatst die automobilisten attendeert op overstekende (brom)fietsers.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark