Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Terugblik bezoek Annemarie van Gaal

  woensdag 29 november 2023

  Op 23 november heeft Annemarie van Gaal na de ALV in Sportpark21, op interessante wijze haar levensverhaal met ons gedeeld. Heel boeiend om te horen hoe zij van 'gemiddelde' werknemer uitgroeide tot de succesvolle zakenvrouw die zij nu is.

  Goede opkomst ALV

  woensdag 29 november 2023

  De Algemene Ledenvergadering vond plaats bij Sportpark21 en werd goed bezocht. Het bestuur heeft de aanwezigen geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom De President. Tijdens de ALV is stilgestaan bij verschillende beheeronderwerpen zoals het onderhoud op De President (oude- en nieuwe...

  Gladheidsbestrijding en strooibeleid

  woensdag 29 november 2023

  De gladheidsbestrijding op de openbare weg voor bedrijvenpark De President is in handen van de vereniging en wordt uitgevoerd door J.J.M. Heemskerk BV. Er wordt preventief gestrooid en bij sneeuwval wordt er geschoven.

  OPEN HUIS Sportpark 21

  dinsdag 31 oktober 2023

  Op vrijdag 8 december a.s. organiseert Sportpark21, van 12.30 tot 17.30 uur, voor alle bedrijven uit de Haarlemmermeer en omstreken een OPEN HUIS.

  Annemarie van Gaal gastspreker op De President!

  woensdag 04 oktober 2023

  Op dinsdag 21 november vindt de ALV plaats van 16.00 tot 16.30 uur, waarbij de ondernemers, directeuren en eigenaren van harte zijn uitgenodigd. Aansluitend aan de ALV hebben wij van 16.30 tot 17.15 uur een geweldig interessante spreker uitgenodigd: Annemarie van Gaal, ondernemer in hart en nieren....

  Uitnodiging Loogman Carwash 18 september

  dinsdag 29 augustus 2023

  Loogman Carwash opent op 18 september de deuren van de nieuwe locatie aan de Dirk Storklaan 69 op De President en nodigt je van harte uit om deze mijlpaal te vieren. Maandag 18 september tussen 17.00 en 20.30 uur staan zij voor je klaar en kan je gratis door de wasstraat. Wel graag even aanmelden...

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark