Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Omgevingsvergunning plaatsing tijdelijke zendmast

  dinsdag 19 december 2017

  Per 13 december 2017 is er een omgevingsvergunning verleend voor het kappen van een boom en het plaatsen van een tijdelijke zendmast door T-Mobile, met een instandhoudingstermijn van 3 jaar t/m 12 december 2020.

  Geslaagde ALV

  dinsdag 21 november 2017

  Op donderdag 16 november jl. organiseerde de Vereniging de tweede ledenvergadering van 2017. Onder regie van de nieuwe voorzitter van de vereniging, Dick Cluistra van Rangeking, werden de 30 aanwezigen geïnformeerd over de ontwikkelingen op en rondom bedrijvenpark De President.

  Start werkzaamheden op De President 1.2

  dinsdag 14 november 2017

  Deze week is gestart met de eerste werkzaamheden voor de tweede fase van bedrijvenpark De President in Hoofddorp. Een sloot van 300 meter wordt gedempt, terwijl er een nieuwe sloot van 20 meter breed en 300 meter lang wordt gegraven.

  Overvalbestrijding door politie en partners

  dinsdag 07 november 2017

  Overvallen zijn ernstige misdrijven. Ze hebben grote impact op slachtoffers. Daarom geeft de politie prioriteit aan de bestrijding ervan. Ook partners van de politie zetten zich in om overvallers te stoppen.

  Voorkomen is beter dan blussen: 10 tips!

  dinsdag 07 november 2017

  Natuurlijk wilt u het allerbeste voor de werknemers en doet u er alles aan om brandgevaarlijke situaties te voorkomen.

  Nelson Schoenen magazijnverkoop

  woensdag 01 november 2017

  Namens Nelson schoenen informeren wij jullie bij deze over de komende magazijnsale die gaat plaatsvinden op donderdag 16 tm zaterdag 18 november a.s.

  In tegenstelling tot de voorgaande sale (2 jaar geleden) heeft Nelson nu in overleg met de gemeente voorbereidingen en maatregelen getroffen.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark