Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Nieuwe groenaannemer voor De President

  dinsdag 18 september 2018

  De vereniging heeft deze zomer een contract gesloten met een nieuwe groenaannemer. Sinds 1 september voert het bedrijf Griekspoor uit Nieuw-Vennep het beheer en onderhoud uit op ons bedrijvenpark.

  Filesporten: eerst bootcampen, dan filevrij naar huis

  dinsdag 04 september 2018

  Het idee is dat werknemers voor of na werktijd gaan sporten. Op deze manier reizen ze voor de file uit naar het werk, of na de file naar huis: het zogenoemde filesporten. Een win-winsituatie voor zowel privé als werk. En bovendien een duurzame oplossing voor een goede bereikbaarheid van de regio.

  Veel meldingen van meeuwenoverlast

  dinsdag 04 september 2018

  Tijdens het afgelopen broedseizoen in de periode van mei tot en met augustus heeft de vereniging meldingen ontvangen van bedrijven over meeuwenoverlast.

  Bouw Somfy op fase 2 gestart

  dinsdag 17 juli 2018

  Somfy Nederland is gestart met de bouw van haar nieuwe hoofdkantoor op fase 2 van ons bedrijvenpark. Het nieuwe onderkomen wordt volledig gasloos en duurzaam gerealiseerd op een kavel van 11.320 m² en zal bestaan uit circa 2.000 m² kantoor- en circa 4.000 m² bedrijfsruimte.

  Veel voordelen door verduurzamen vastgoed

  dinsdag 26 juni 2018

  Wilt u ook op een financieel aantrekkelijke manier uw vastgoed op De President verduurzamen en daarbij bijdragen aan een groen en schoner bedrijvenpark?

  Ontwikkelingen bedrijvenpark op ALV besproken

  dinsdag 19 juni 2018

  Tijdens de ALV van 14 juni 2018 zijn de 35 aanwezigen geïnformeerd over de ontwikkelingen op en rondom bedrijvenpark De President. SADC heeft verteld dat zij is gestart met de verkoop van de bedrijfskavels op fase 1.2. (overzijde van Johan Enschedelaan). De eerste kavel op fase 1.2. is verkocht aan...

Agenda

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark