Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

    ALV in teken van afzwaaiende en nieuwe bestuursleden 

    Thursday 27 June 2024

    De ALV van 18 juni vond dit keer plaats bij Finstral. Tijdens de vergadering werd de jaarrekening 2023 ter goedkeuring aan de leden voorgelegd, werden activiteiten op het gebied van Parkmanagement toegelicht en werd informatie gedeeld over ontwikkelingen op en rond het bedrijvenpark. Voorafgaand aan...

    Schouw vergroening President

    Thursday 27 June 2024

    11 juni hebben Parkmanagement,  gemeente Haarlemmermeer, PHB en onze voorzitter een schouwronde gelopen op De President om te bekijken waar nog mogelijkheden liggen om ons bedrijvenpark te vergroenen en toekomstbestendig te maken. Dit naar aanleiding van een Hittestress-onderzoek dat we hebben laten...

    Vorderingen Lincolnpark

    Thursday 27 June 2024

    Lincolnpark is volop in aanbouw. Er wordt binnenkort een gloednieuwe sporthal met horecavoorziening gebouwd en ook het eerste gebouw dat in Lincolnpark wordt gebouwd - de school - vordert gestaag. Ook de voedseltuin die Stichting MEERGroen in Lincolnpark aanlegt krijgt steeds meer vorm.

    Wegafsluiting voor Nieuwbouw Hotel de President 

    Wednesday 05 June 2024

    Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwbouw van Hotel de President aan de Jacobus Ahrendlaan in Hoofddorp. Vanwege de veiligheidszone rondom het gebouw (vanaf 20 meter hoogte) zullen de hekken 5 meter vanaf het gebouw moeten worden geplaatst. Dit betekent dat de bouwhekken ongeveer 1 meter op de...

    Opstelling hijskraan J. Spijkerdreef vanaf 27 mei

    Wednesday 22 May 2024

    Van maandag 27 mei tot en met uiterlijk donderdag 30 mei wordt de Jacobus Spijkerdreef ter hoogte van nummer 34 tijdelijk afgesloten voor de opstelling van een hijskraan. Tijdens deze periode wordt de dak- en gevelbeplating van het nieuwe kantoor van DL Logistics Group geplaatst.

    Nieuwe portalen bij entrees fase 1.2

    Wednesday 22 May 2024

    Bij de entrees van Bedrijvenpark De President, fase 1.2 zijn nieuwe bewegwijzeringsportalen geplaatst. Deze duidelijke en moderne bewegwijzering zorgt voor een verbeterde navigatie en verhoogde zichtbaarheid van uw bedrijf voor bezoekers en leveranciers.

     

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark