Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Overlast geparkeerde vrachtwagens

  woensdag 05 april 2023

  Op het nieuwe gedeelte van De President (zgn. fase 1.2) staan de laatste tijd steeds meer vrachtwagens geparkeerd. Met name op de Jacobus Ahrendlaan is het dagelijks raak. In alle straten van De President geldt een parkeerverbod dat met borden wordt aangeduid. Parkeren door vrachtwagens zorgt naast...

  Voldoende laadpalen op De President?

  woensdag 15 maart 2023

  Elektrisch rijden wordt de norm. Maar hoe zorg je voor voldoende laadvoorziening bij je bedrijf? En wat kun je ter voorbereiding nu al doen? Parkmanagement wil een informatiebijeenkomst organiseren voor de leden van de vereniging.

  Aanleg kabels Dirk Storklaan

  woensdag 15 maart 2023

  Voor de huisaansluiting van Loogman Carwash en de nieuwe vestiging van de KwikFit op de Dirk Storklaan gaat Liander een middenspanningskabel leggen in het openbare voetpad. De werkzaamheden zullen in april uitgevoerd gaan worden.

  Gezellige nieuwjaarsborrel

  dinsdag 24 januari 2023

  Donderdag 19 januari vond de nieuwjaarsborrel voor ondernemers plaats. In een verwarmde tent naast de kerstboom en vuurkorven, werd er door de ondernemers onder het genot van lekkere drankjes en hapjes gezellig bijgepraat. Parkmanagementvereniging De President maakt er graag samen met u weer een...

  19 januari is het zover...de nieuwjaarsborrel!

  dinsdag 17 januari 2023

  Het is maar kort en we houden het klein, maar gezellig wordt het wél. U bent vanaf 16.00 uur welkom, maar komt u na 17.00 uur een half uurtje buurten, ook gezellig! Met een hapje en een (eventueel warm) drankje proosten we op een mooi 2023 en blikken we terug op de hoogtepunten van 2022. 

  Schade aan wegdek

  dinsdag 17 januari 2023

  Door bevriezing van natte weggedeelten is er schade aan het wegdek van de Johan Enschedelaan ontstaan, wat gevaarlijke situaties voor met name motorrijders oplevert. Het tijdelijk uitvullen van de gaten met koudasfalt is tijdens de afgelopen koude dagen niet voldoende gebleken. De gemeente zal de...

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark