Veiligheid & Beveiliging

Keurmerk Veilig Ondernemen

Vereniging Parkmanagement De President heeft  in 2021 het vijfde Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen (KVO-B) mogen ontvangen. Hiermee willen Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President, politie, brandweer en gemeente Haarlemmermeer tot een (nog) veiliger bedrijventerrein komen.

De Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President houdt zich bezig met de thema’s schoon, heel en veilig. In dit kader heeft de vereniging zelf het initiatief genomen tot het opstarten van het project Keurmerk Veilig Ondernemen. Dat heeft al na een half jaar tot het eerste KVO-certificaat geleid.

Alle bedrijven op het bedrijvenpark kunnen zich dankzij het KVO keurmerk gebruik maken van een kortingsregeling op hun verzekeringspakket bij Interpolis.

Wijkagent

Voor Bedrijvenpark de President heeft de politie Kennemerland een wijkagent: Allon Overdijkink.
Voor vragen is Allon bereikbaar via het algemene telefoonnummer van politie: 0900 8844.

Parkmanagement voert maandelijks overleg met de wijkagent om afspraken te maken over veiligheid op bedrijventerrein de President.

Camerabeveiliging

Parkmanagement heeft collectieve camerabeveiliging georganiseerd voor het bedrijvenpark. Er zijn afspraken gemaakt met een Toezichtcentrale voor het uitkijken van camerabeelden buiten kantooruren. Naast de toegangswegen zijn er ook op het middendeel van het park beveiligingscamera's geplaatst welke worden uitgekeken. Beelden worden maximaal 28 dagen opgeslagen.

Bedrijven die zijn gevestigd op de President kunnen gebruik maken van de voordelen van deze collectieve beveiliging. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u hierover contact opnemen met uw parkmanager middels het contactformulier onder de button Contact.

Aangifte doen

Wilt u aangifte doen van een inbraak of iets melden bij de politie dan kan dit in veel gevallen digitaal via deze link.

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark