Onderhoud en beheer

Parkmanagement verzorgt na overdracht door de gemeente Haarlemmermeer, delen van het onderhoud en het beheer van de openbare ruimte op De President. Hiervoor zijn opdrachten verleend aan aannemers en bedrijven. Parkmanagement schouwt wekelijks het terrein en bij afwijkingen worden de bedrijven, de aannemers en/of de gemeente geïnformeerd. 

Groen & Grijs

Het openbare groen, zwerfvuil, onkruidbestrijding en de bomenrijen op het terrein worden onderhouden door drie aannemers die zijn aangesteld door de Vereniging. Een van de aannemers is Paswerk, een groot sociaal reïntegratie-bedrijf uit de regio welke werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

De Vereniging heeft een rotonde geadopteerd van de gemeente Haarlemmermeer en bewegwijzering aangebracht. Beiden worden door een aannemer onderhouden.

 

 

Gladheidsbestrijding

In opdracht van de Vereniging voert een aannemer de gladheidsbestrijding uit op het terrein. Indien bedrijven geïnteresseerd zijn om gladheidsbestrijding op hun eigen terrein te laten verzorgen, kan parkmanagement de aannemer vragen om daar een offerte voor op te maken.

Overig

Het bedrijf Paswerk kan ook overige diensten aanbieden zoals schoonmaak, glasbewassing, inpakmedewerkers, catering, postverwerking, e.d. Mocht hier interesse voor zijn dan kan Parkmanagement zorgen voor een afspraak zodat bedrijven een vrijblijvende offerte kunnen opvragen. 

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark