Algemeen

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven. De vereniging, waarin gemeente en bedrijven participeren, is verantwoordelijk voor een blijvende kwaliteit van het terrein namens alle gevestigde bedrijven. Dit is van cruciaal belang voor een goed vestigingsklimaat. KG Parkmanagement geeft invulling aan het parkmanagement.

Het bijzondere van dit park is de combinatie van landschappelijke schoonheid, moderne architectuur en een praktische benadering van ruimtegebruik. De kavels liggen rond de Presidentshof. Dit indrukwekkende park met veel groen en water, heeft als representatieve kern ook een recreatieve functie voor de directe gebruikers en voor de bewoners in de omgeving. Bij de ontwikkeling van De President wordt veel aandacht besteed aan zaken als een professionele en stijlvolle uitstraling, duurzaamheid en up-to-date ICT-voorzieningen.

De President is een ruim bedrijvenpark van ca. 100 hectare, waarvan 70 hectare uitgeefbaar is. Het biedt vestigingsruimte aan lokale, regionale en internationaal georiënteerde bedrijven die zelfstandige of gezamenlijke huisvesting zoeken. Zakelijke dienstverlening, logistiek, handel en industrie (elektronische, optische, farmaceutische, telematica en automotive) voelen zich hier goed thuis. Daarnaast is er ook plaats voor bedrijven die ondersteunende dienstverlening bieden, zoals een hotel, facilitaire dienstverlening en research & development organisaties. 

Bestuur

De samenstelling van het bestuur van Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President:

  • de heer Dick Cluistra (voorzitter)
  • de heer Peter Elmers (penningmeester)
  • de heer Olav Steffers (secretaris)
  • de heer Hans van Limpt (bestuursllid)
  • de heer Paul van den Brink (bestuurslid)

Informatie aanvragen of storingen, wensen en klachten melden? Neem dan contact met ons op!

Grondaankoop

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf te vestigen op De President en wilt u daarvoor een perceel aankopen? Neem dan contact op met SADC via 020 206 6640 of kijk op www.depresident.nl voor meer informatie en beschikbare kavels.

Service

Wilt u weten welke services parkmanagement levert, kijk dan verder onder Diensten.
Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van een dienst/service: neem dan contact op met uw parkmanager door middel van het contactformulier onder de button Contact.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark