Bedrijven op De President

Op deze pagina vindt u de bedrijven die op het bedrijvenpark gevestigd zijn en lid zijn van de parkmanagement vereniging. Via deze pagina en de subpagina's is informatie te vinden over deze bedrijven zoals contactgegevens en een beschrijving van de werkzaamheden die verricht worden.

A-Point Groep

A-Point Groep

De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amstelveen, Badhoevedorp, Weesp, Almere, Lelystad, Dronten en Hoofddorp.

Ambulance Amsterdam

Ambulance Amsterdam

Ambulance Amsterdam staat garant voor acute ambulancezorgverlening en besteld ambulancevervoer in de regio's Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland (Haarlemmermeer).

Auto 2000

Auto 2000

U kunt bij onze FIRSTSTOP garage terecht voor alle onderhoud en reparatie werkzaamheden aan uw auto. Bel gerust voor een afspraak of meer informatie.

Bouwmaat Hoofddorp

Bouwmaat Hoofddorp

Bouwmaat is de groothandel in bouwmaterialen en heeft alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschap, ijzerwaren, verf en keukens.

Brezan Automaterialen

Brezan Automaterialen

Brezan Automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats.

BVK Installatie & Loodgietersbedrijf BV

BVK Installatie & Loodgietersbedrijf BV

BVK Installatie en Loodgietersbedrijf B.V. is al ruim 20 jaar een vertrouwd begrip in de Haarlemmermeer en omstreken. Een erkend en gecertificeerd bedrijf met ruime ervaring van technische installaties in en om het huis.

Cargo Masters

Cargo Masters

Cargo Masters provides personal and customized transport solutions that are in step with the continuous and ever-changing global market requirements. The right solution for every product thus adding value to our customers’ products or projects by means of an optimized supply chain.

Digital Realty

Digital Realty

De belangrijkste waarde die bedrijven en hun klanten uitwisselen, is digitale betrouwbaarheid. Terwijl de doorlopende informatiestroom versnelt, neemt ook de behoefte aan veilige uitwisseling van gegevens over de hele wereld toe.

Digital Realty ondersteunt de datacenter-, colocatie- en interconnectiestrategieën van klanten over de hele wereld in branches variërend van cloud- en informatietechnologiediensten, communicatie en sociale netwerken tot financiële diensten, productie, energie, gezondheidszorg en consumentenproducten.

EMSA onderhoud BV

EMSA onderhoud BV

EMSA Onderhoud BV is een onderdeel van EMSA Multidiensten BV te Hoofddorp een serieuze organisatie dat zich bezighoudt met diverse vormen van dienstverlening binnen de schoonmaak sector.

Hikvision

Hikvision

Hikvision is een van de grootste leveranciers van videosurveillanceproducten en -oplossingen ter wereld. De R&D-afdeling van Hikvision (een van de sterkste afdelingen binnen deze sector) maakt gebruik van ultramoderne productiefaciliteiten om innovatieve CCTV- en videosurveillanceproducten te ontwerpen en ontwikkelen.

Internationaal Transportbedrijf A. Elmers BV

Internationaal Transportbedrijf A. Elmers BV

Al vanaf 1983 een modern en efficiënt transportbedrijf gevestigd te Hoofddorp vlakbij Schiphol.

Joost Groen Bouwbedrijf BV

Joost Groen Bouwbedrijf BV

Joost Groen werkt met zijn bouwbedrijf, gevestigd in Hoofddorp, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Hij heeft jarenlange ervaring in renovatie en onderhoud van kantoor- en bedrijfspanden en heeft voor particulieren grote en kleine verbouwingen uitgevoerd.

Kawasaki Motors Europe

Kawasaki Motors Europe

Onze missie is om motorrijders de mogelijkheid te geven de high-performance machines beter te controleren en daarnaast het rijplezier te behouden. Het doel van de Kawasaki technologie is om motorrijders met dit simpele en aangeboren verlangen te helpen.

Keukenstudio van den Bijtel

Keukenstudio van den Bijtel

Keukenstudio Van Den Bijtel is een kleinschalig bedrijf van Gert-Jan en Ingrid van den Bijtel. Persoonlijke aandacht, creativiteit en goede service vinden zij heel belangrijk. Deze aspecten worden niet alleen ingezet bij de voorbereiding tot aankoop, maar ook bij de installatie van de aangekochte keuken. Het bijzondere van deze aanpak is, dat vanaf het eerste contact tot en met de installatie het gehele proces in één hand wordt gehouden.

Kinderdagverblijf Twinkel President BV

Kinderdagverblijf Twinkel President BV

Sinds de oprichting van Twinkel in 1993 zijn wij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle kinderdagverblijven in de regio. Bij Twinkel worden professionaliteit en  ervaring met kinderopvang gecombineerd met aandacht voor creativiteit en individuele ontwikkeling van uw kind.

Kwaliteit staat bij ons voorop!

LunchOnline

LunchOnline

Een lunch verzorgen verdient passie en aandacht. Door reeds 20 jaar ervaring durven wij te zeggen dat u dit terug vindt in onze producten. Begonnen met een lunchroom in het centrum van Hoofddorp en door de grote vraag naar o.a. bedrijfslunches zijn we toen gestart met onze bezorgdienst. Door de jaren heen zijn wij dit steeds verder gaan uitbreiden en daarom zijn we een aantal jaar geleden verhuisd naar een nieuw bedrijfspand met een professionele keuken.

Master Totaalinrichting

Master Totaalinrichting

Wat u ook voor ogen heeft op het gebied van vloeren, raamdecoratie, wanddecoratie, zonwering en meubilair: bij Master Totaalinrichting komen uw ideeën tot leven. In onze showroom kunt u al onze producten bekijken en beleven. Van sportvloer tot carpet. Van maatkast tot designstoel. Van lamellen tot kleurrijke gordijnen. Ons vakkundige team toont u graag alle mogelijkheden.

Plieger

Plieger

Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra èn in Nederland de grootste partij in de productgroep sanitair. Met een eigen expeditie, centraal magazijn en hoofdkantoor in Zaltbommel en 61 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Pneutec

Pneutec

Pneutec is een kenniscentrum, een ontwikkelaar en een bouwer op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek,flow control en dempingstechniek. Met deze technieken ontwikkelen we en bouwen we nieuwe applicaties en systemen voor onze klanten. Dit helpt u, omdat u zich daardoor kan concentreren op uw core business. 

Rahi Systems Netherlands

Rahi Systems Netherlands

Rahi Systems biedt een reeks oplossingen en diensten die de prestaties, de stabiliteit en de efficiëntie van de geïntegreerde omgeving van vandaag maximaliseren. Zij zorgen ervoor dat gebruikers toegang hebben tot de apparaten en software die ze nodig hebben, en bieden state-of-the-art A / V-apparatuur die effectieve communicatie en samenwerking mogelijk maakt.

Range King

Range King

Range King is a Dutch manufacture and distributor, based in Hoofddorp near Amsterdam Airport. We have been in business for more than 40 years and have grown to one of the leading companies in Europe manufacturing world class Range Maxx® products and supplying golf course and driving range equipment.

Rijschool Detmers

Rijschool Detmers

Rijschool Detmers is de rijschool voor Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving, met een hoog slagingspercentage. Bij ons staat de leerling centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij in een zo kort mogelijke tijd in 1 keer slaagt voor je rijbewijs . Je hoeft bij ons geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen, zodat alle lestijd ook daadwerkelijk aan jouw les wordt besteed.

Santen Bezorgt

Santen Bezorgt

Santen bezorgt is het eerste bezorgrestaurant dat in de Haarlemmermeer (en misschien wel in heel Nederland) de gezonde Frans-Nederlandse keuken aanbiedt. Geboren uit het idee dat je thuis uit eten bent, bezorgen wij binnen 45 minuten uitsluitend kwaliteitsgerechten, gemaakt met producten die we zoveel mogelijk van lokale vers-leveranciers betrekken.

 

Schwalbe

Schwalbe

Fietsbanden van het merk Schwalbe zijn verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Japan en in Australië. In Europa zijn we de marktleider!

Scotch & Soda

Scotch & Soda

Scotch & Soda legt z'n hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. We vinden het belangrijk dat onze kleding met plezier en liefde wordt gedragen. Scotch & Soda producten zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar.

Somfy Nederland BV

Somfy Nederland BV

Innovatieve oplossingen voor een huis met feelgood-factor

Hoe je het doet? Heel makkelijk.
Dankzij de slimme soplossingen van Somfy geniet je volop van elke dag thuis. Van zonwering tot alarmsysteem, de behoeften zijn heel individueel.

Dus ontwerp je huis zodat het bij je leven past. Somfy's smart home-oplossingen zijn ontworpen om het leven thuis zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodat je elke dag het meeste uit je tijd met familie en vrienden kunt halen. Onze oplossingen zijn innovatief, schaalbaar en individueel aanpasbaar.

Spadon Tegelprojecten

Spadon Tegelprojecten

Spadon is agent voor Italiaanse keramische tegels, mozaïek, keramisch plaatmateriaal en composiet. Al meer dan 40 jaar deelt Spadon zijn verzamelde kennis met professionele relaties; dealers, architecten en ontwikkelaars. Met de nieuwe showroom op de Jacobus Spijkerdreef inspireert Spadon hen met de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen op tegelgebied.

Turner Engine Control Solutions

Turner Engine Control Solutions

Turner ECS is de lokale agent van een grote Amerikaanse fabrikant van hydraulische en elektronische regelsystemen die industrieel toegepast worden op motoren en turbines voor o.a. stroomopwekking, raffinage en voortstuwing. Naast verkoop en reparatie is Turner ECS ook in staat deze systemen af te regelen of te programmeren, in te bouwen en in bedrijf te nemen.

Van der Veld Bouw

Van der Veld Bouw

Van der Veld Bouw is in 2006 opgericht door Arjan van der Veld. De eerste projecten werden gerealiseerd in een kleine werkplaats achter het huis van Arjan. Door middel van succesvolle projecten en positieve mond- tot- mond reclame zijn wij snel gegroeid.

Vitakruid

Vitakruid

Gezondheid is ons grootste goed. Daarom zetten we in op de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierbij is kwaliteit kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij zijn gedreven om jouw gezondheid te verbeteren. Vandaar ook onze slogan ‘Driven by health’.

Voedselbank Haarlemmermeer

Voedselbank Haarlemmermeer

De voedselbank Haarlemmermeer is een vrijwilligersorganisatie die elke week aan 900 Haarlemmermeerders gratis voedselpakketten uitreikt op 6 uitdeelpunten in Haarlemmermeer. In 2019 is voor een vergelijkbare winkelwaarde van € 975.000 aan voedsel uitgereikt dat voor het grootste deel werd ingezameld bij Haarlemmermeerse bedrijven en dat voor 80% anders zou zijn verspild.

White Villa International

White Villa International

Artist development is de volgende stap om artiesten te begeleiden en een Next level plan voor hun carrière te maken en uit te voeren. Het jonge en dynamische team van Toekomst Music zorgt ervoor dat alles, van A tot Z, wordt gedaan voor een artiest. Het liedje schrijven, de muziekproductie maken, de complete marketing, het management en de boekingen.