Bedrijven op De President

Op deze pagina vindt u de bedrijven die op het bedrijvenpark gevestigd zijn en lid zijn van de parkmanagement vereniging. Via deze pagina en de subpagina's is informatie te vinden over deze bedrijven zoals contactgegevens en een beschrijving van de werkzaamheden die verricht worden.

24Fit Boutique

24Fit Boutique

Of je nu een ervaren sporter bent, of nog nooit gesport hebt in je leven, iedereen kan meedoen met de groepslessen in 24Fit Boutique in Hoofddorp. 

?In de 24Fit Pole lessen leer je de technieken van het paaldansen. Doordat er in de lessen veel plezier gemaakt wordt door het aanleren van de trucs, heb je niet in de gaten dat je een total body workout aan het doen bent! Vind je het leuk om een choreo te dansen aan de paal, boek  dan een pole dance les!

24FIT LAB

24FIT LAB

The Body Transformation Center.

Bij 24FIT LAB werken we met mensen die ALL-IN gaan om een fysieke transformatie te behalen.

A-Point Groep

A-Point Groep

De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amstelveen, Badhoevedorp, Weesp, Almere, Lelystad, Dronten en Hoofddorp. 

Aannemersbedrijf Aspect

Aannemersbedrijf Aspect

Al 30 jaar werken André Spitteler en Ed van Rooyen inmiddels samen aan allerlei bouwopdrachten van groot tot klein.

Met een team van ervaren mensen zoeken André en Ed het liefst de uitdagende aspecten in hun werk waarbij oog voor detail een belangrijk gegeven is.

ADCBit IT Solutions

ADCBit IT Solutions

ADCbit is gespecialiseerd in klantgerichte levering van IT-infrastructuur en is een service partner voor telecom operators en zakelijke klanten over de hele wereld. Als onafhankelijke reseller, zijn wij loyaal aan onze klanten, niet de producenten. Wij bieden een breed profiel van IT-oplossingen, een verscheidenheid aan keuzes tussen de verschillende merken en technologieplatforms.

 

Aircargo

Aircargo

Aircargo.nl is een onafhankelijke, logistieke dienstverlener en heeft geen enkele verplichting ten aanzien van luchtvaartmaatschappijen, rederijen of agenten. Of het nu gaat om weg-, zeevracht- of luchtvrachttransport; wij bieden u de meest optimale oplossingen tegen de meest gunstige condities en verzorgen uw vracht met de nodige zorg en aandacht en zorgen dat deze snel op de bestemming wordt geleverd.

Ambulance Amsterdam

Ambulance Amsterdam

Ambulance Amsterdam staat garant voor acute ambulancezorgverlening en besteld ambulancevervoer in de regio's Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland (Haarlemmermeer). 

 

Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.

Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.

Een fris pand met een schone werkplek? Uw toiletruimte dagelijks gereinigd?

Ariston Schoonmaakdiensten Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich bezig houdt met schoonmaakonderhoud voor een uitgebreide klantenkring in de Randstad. 

Auto 2000

Auto 2000

U kunt bij onze FIRSTSTOP garage terecht voor alle onderhoud en reparatie werkzaamheden aan uw auto. Bel gerust voor een afspraak of meer informatie.

Balut Aannemersbedrijf B.V.

Balut Aannemersbedrijf B.V.

Welkom bij Balut Aannemersbedrijf, specialist op het gebied van verbouw en afbouw van woningen in Amsterdam. We hebben ruim 20 jaar ervaring met stadse verbouwingen en zijn een deskundige partij voor het afbouwen van uiteenlopende vastgoed projectontwikkelingen.

Barista Cafe Holding

Barista Cafe Holding

Wat in 2009 begon als een droom om de beste koffie te serveren in Alphen aan den Rijn, is nu uitgegroeid tot een Coffee Concept met meer dan 20 vestigingen. Het doel was om een gezellige ontmoetingsplek te creëren waar iedereen kon genieten van prachtige en ambachtelijke producten. 

Bazelmans AV Amsterdam B.V.

Bazelmans AV Amsterdam B.V.

Bazelmans AV is uw AV partner voor state-of-the-art oplossingen in licht, beeld en geluid, zowel in verhuur als verkoop van vaste installaties. We werken met high-end A-merken en gepassioneerde vakmensen. Onze succesformule ligt in het horen, zien en voelen. Spektakel is niet alleen om te maken, maar vooral om te beleven. Daarom richten we ons op de zintuigen van jouw publiek, prikkelen, verrassen en vermaken. Bazelmans AV garandeert keer op keer de ultieme beleving.

Bloemenstudio Pierrot

Bloemenstudio Pierrot

Pierrot Business; Uw bedrijfsbloemist van Haarlemmermeer!

In 2009 hebben wij een bedrijfsruimte op industrieterrein De President geopend. Hier maken wij al onze zakelijke opdrachten. We hebben hier de ruimte, om grotere opdrachten netjes te verzorgen.

Wij van Pierrot Business zijn uw bedrijfsbloemist en kunnen alles voor u verzorgen. Er zijn zoveel redenen om het met bloemen te zeggen, want bloemen spreken voor zich en zeker als wij hier een mooie creatie van maken.

Bouwbedrijf VDK

Bouwbedrijf VDK

Van het op maat maken van trappen tot het renoveren van complete grachtenpanden, geen klus is ons te groot of te klein. Eén team, één aanspreekpunt. Lees op de website meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Nieuwsgierig naar onze afgeronde projecten? Bekijk op de pagina 'Projecten' foto's en beschrijvingen van onze werkzaamheden.

Bouwmaat Hoofddorp

Bouwmaat Hoofddorp

Bouwmaat is de groothandel in bouwmaterialen en heeft alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschap, ijzerwaren, verf en keukens.

Bureau 17

Bureau 17

Duurzame klimaatcontrole met zonne-energie 
Een airco installatie voor het binnenklimaat is vaak de reden van een hoge energierekening. Bureau17 levert een duurzaam totaalpakket met zonnepanelen en energiezuinige airconditioning systemen. Dat gaat met een verantwoorde wijze om met energie en houdt een prettig binnenklimaat betaalbaar. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van duurzame energietechnieken.

BVK Installatie & Loodgietersbedrijf BV

BVK Installatie & Loodgietersbedrijf BV

BVK Installatie en Loodgietersbedrijf B.V. is al ruim 20 jaar een vertrouwd begrip in de Haarlemmermeer en omstreken. Een erkend en gecertificeerd bedrijf met ruime ervaring van technische installaties in en om het huis.

Cargo Masters

Cargo Masters

Cargo Masters provides personal and customized transport solutions that are in step with the continuous and ever-changing global market requirements. The right solution for every product thus adding value to our customers’ products or projects by means of an optimized supply chain.

Clean Trend

Clean Trend

Clean Trend BV is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf gevestigd in Hoofddorp en in 2021 20 jaar bestaat.  Wij kunnen inmiddels zeggen dat de service die wij bieden ervoor zorgt dat u en uw werknemers in een prettige en schone omgeving zullen werken wat de relatie met uw personeel en met uw klanten ten goede komt. Wij zorgen voor een schone en dus prettige werkomgeving wat de productiviteit kan bevorderen.

Datalec Precision Installations BV

Datalec Precision Installations BV

Digital transformation, cloud computing, mobile communications and the Internet of Things have made data the lifeblood of corporates and enterprises with data centres at their heart.

So with data being your most important asset, your data centre is mission critical.  This is the one workspace where there’s simply no room for compromise.

De Ruig Stucadoors

De Ruig Stucadoors

Wij zijn een groeiende onderneming in Haarlemmermeer dit komt door dat wij nog ambachtelijk stucwerk maken en zeer glad pleisterwerk verzorgen tegen een scherp tarief van stucadoors. Ons stucadoorsbedrijf heeft Inmiddels 11 jaar stucadoors ervaring in Noord-Holland en omstreken. Wij geven 5 jaar garantie op al ons stucwerk tegen een scherpe prijs van de stucadoor. Wij zijn een Erkend stucadoorbedrijf en zijn lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor afbouwbedrijven en aangesloten bij NOA Afbouw Garantie en het Bedrijfschap.

Delftship Maritime Software

Delftship Maritime Software

DELFTship: Visual hull modelling and stability analysis

Designed from the ground up using state-of-the-art technologies, DELFTship allows you to derive all data needed for calculations from the model itself. This guarantees data consistency between all elements and extensions.Work smarter, faster and with user-driven software built on years of product development in real-life environments - all based on TU Delft research.

Digital Realty

Digital Realty

De belangrijkste waarde die bedrijven en hun klanten uitwisselen, is digitale betrouwbaarheid. Terwijl de doorlopende informatiestroom versnelt, neemt ook de behoefte aan veilige uitwisseling van gegevens over de hele wereld toe.

Digital Realty ondersteunt de datacenter-, colocatie- en interconnectiestrategieën van klanten over de hele wereld in branches variërend van cloud- en informatietechnologiediensten, communicatie en sociale netwerken tot financiële diensten, productie, energie, gezondheidszorg en consumentenproducten.

EMSA onderhoud BV

EMSA onderhoud BV

EMSA Onderhoud BV is een onderdeel van EMSA Multidiensten BV te Hoofddorp een serieuze organisatie dat zich bezighoudt met diverse vormen van dienstverlening binnen de schoonmaak sector.

Focus Schoonmaak en Bedrijfsdiensten B.V.

Focus Schoonmaak en Bedrijfsdiensten B.V.

Focus is een jonge, groeiende facilitair dienstverlener, actief in centraal Nederland. De kerntaken van Focus zijn: schoonmaak, onderhoud en facilitaire dienstverlening die wij aanbieden in particulieren, zakelijk en overheidssectoren.

Forever Lashting

Forever Lashting

ForeverLashting is gespecialiseerd op het gebied van wimper en wenkbrauw treatments waaronder wimperextensions & lashlifting. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, worden er regelmatig cursussen gevolgd. ForeverLashting zal zich steeds blijven ontwikkelen door de nieuwste behandelingen en producten te volgen en in te zetten in de salon. 

Head Candy

Head Candy

Head Candy gaat over liefde voor haar. Met een kopje koffie, thee of een sapje aan de gezellige tafel vol luxe magazines zal het al snel tijd zijn voor een goed gesprek over je haar.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen. We zullen altijd met je meedenken en kennis laten maken met onze expertise. Afhankelijk van de gelegenheid of jouw stemming zal je kapsel worden afgestemd op jouw gezicht en je persoonlijke stijl.

Hestia B.V.

Hestia B.V.

Hestia B.V. is dé verwarmingsspecialist in de wijde omgeving van Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Aalsmeer en Amstelveen. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde kunt genieten van een aangenaam klimaat en een royale hoeveelheid warm water. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het vervangen of onderhouden van de cv-ketel, ook voor duurzame oplossingen zijn we de juiste partij. Denk hierbij aan de installatie van een warmtepomp of zonneboiler. Met Hestia B.V. is uw centrale verwarming klaar voor de toekomst!

Hikvision

Hikvision

Hikvision is een van de grootste leveranciers van videosurveillanceproducten en -oplossingen ter wereld. De R&D-afdeling van Hikvision (een van de sterkste afdelingen binnen deze sector) maakt gebruik van ultramoderne productiefaciliteiten om innovatieve CCTV- en videosurveillanceproducten te ontwerpen en ontwikkelen.

Hoofddorps Bromfietshuis

Hoofddorps Bromfietshuis

Met meer dan 45 jaar ervaring adviseert het Bromfietshuis u graag in uw keuze voor een bromfiets, snorfiets, (motor-) scooter. Wij zijn specialisten van alle grote merken en de grootste erkende hoofddealer van Aprilia, Peugeot, Yamaha,Derbi, Piaggio, Kymco, SYM, Niu en Vespa in de Haarlemmermeer en omstreken.

Omdat wij erkend dealer zijn kunnen wij U fabrieksgarantie garanderen en altijd de juiste nieuwste, veilige technische ondersteuning bieden.

Internationaal Transportbedrijf A. Elmers BV

Internationaal Transportbedrijf A. Elmers BV

Al vanaf 1983 een modern en efficiënt transportbedrijf gevestigd te Hoofddorp vlakbij Schiphol.

Joost Groen Bouwbedrijf BV

Joost Groen Bouwbedrijf BV

Joost Groen werkt met zijn bouwbedrijf, gevestigd in Hoofddorp, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Hij heeft jarenlange ervaring in renovatie en onderhoud van kantoor- en bedrijfspanden en heeft voor particulieren grote en kleine verbouwingen uitgevoerd.

Kapsalon Shair's

Kapsalon Shair's

Shair's , jouw beleving is onze passie.

Ontdek onze behandelingen.

Jouw haar, onze producten. Jouw beleving , onze brand.

Kawasaki Motors Europe

Kawasaki Motors Europe

Kawasaki creëert high-performance producten voor motorrijders die op zoek zijn naar de ultieme rijervaring.
De Motorcycle & Engine Company is de enige afdeling van Kawasaki Heavy Industries Ltd. die producten rechtstreeks aan de consument levert. Het bedrijf produceert een breed scala aan producten, waaronder motorfietsen, ATV's, terreinwagens, jetski's®, benzinemotoren voor algemene doeleinden etc. en levert deze aan markten over de gehele wereld.

Keukenstudio van den Bijtel

Keukenstudio van den Bijtel

Keukenstudio Van Den Bijtel is een kleinschalig bedrijf van Gert-Jan en Ingrid van den Bijtel. Persoonlijke aandacht, creativiteit en goede service vinden zij heel belangrijk. Deze aspecten worden niet alleen ingezet bij de voorbereiding tot aankoop, maar ook bij de installatie van de aangekochte keuken. Het bijzondere van deze aanpak is, dat vanaf het eerste contact tot en met de installatie het gehele proces in één hand wordt gehouden.

Kinderdagverblijf Twinkel President BV

Kinderdagverblijf Twinkel President BV

Sinds de oprichting van Twinkel in 1993 zijn wij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle kinderdagverblijven in de regio. Bij Twinkel worden professionaliteit en  ervaring met kinderopvang gecombineerd met aandacht voor creativiteit en individuele ontwikkeling van uw kind.

Kwaliteit staat bij ons voorop!

 

Lagoo B.V.

Lagoo B.V.

Ervaar het luxe gevoel van Lagoo. Tijdloos design voor uw badkamer.

Les In Stappen Rijschool

Les In Stappen Rijschool

Bij onze autorijschool staan jouw belangen voorop. Zo kiezen wij voor betrouwbare auto's, top instructeurs en zo min mogelijk uitval. We stemmen je rijlessen bovendien af op jouw niveau en behoeften. Je krijgt altijd les van dezelfde instructeur en in dezelfde auto. Zo krijg jij het meeste waar voor je geld en ben je zeker van een gedegen rijopleiding!

Lubbers Global Freight

Lubbers Global Freight

Complex locations can be a challenge. We connect the dots. Get your cargo where you need it to be. We guarantee delivery to any place in the world with our global network, regional connections and sector specific know-how.

Master Totaalinrichting

Master Totaalinrichting

Wat u ook voor ogen heeft op het gebied van vloeren, raamdecoratie, wanddecoratie, zonwering en meubilair: bij Master Totaalinrichting komen uw ideeën tot leven. In onze showroom kunt u al onze producten bekijken en beleven. Van sportvloer tot carpet. Van maatkast tot designstoel. Van lamellen tot kleurrijke gordijnen. Ons vakkundige team toont u graag alle mogelijkheden.

 

Nelson Schoenen B.V.

Nelson Schoenen B.V.

Nelson Schoenen is een familiebedrijf dat dames, heren en kinderen sinds 1949 voorziet van prachtige schoenen. Van de laatste trends tot optimaal draagcomfort, Nelson biedt je een ruim assortiment schoenen van topmerken.

PartPoints Hoofddorp

PartPoints Hoofddorp

Toekomstbestendig zijn is een groot goed en daar ondersteunen we u in waar het kan. Dat doen we door richting te geven. Met al onze kennis in huis en onze wereldwijde ervaring kunnen we beter en sneller inspelen op marktontwikkelingen die voor u interessant zijn. En tegelijkertijd brengen we die wereld voor u dichtbij. Garagisten die samenwerken met PartsPoint werken samen met een sterke partij die naast hen staat.

Plakkunst Interieur Decoratie

Plakkunst Interieur Decoratie

Bij Plakkunst Interieur Decoratie vind je een groot aanbod aan de meest uiteenlopende woonaccessoires: van voordeurstickers tot raamfolie, en van trouwdecoraties tot posters. In ons brede assortiment is er voor ieder wat wils, of je nu een klassiek, vintage of modern interieur hebt. Personaliseer je voordeur met een raamfolie met daaruit de familienaam gesneden, zorg voor meer privacy met one-way vision folie, of fleur je wanden op met een van onze muurstickers. Of maak iemand anders blij door ze een mooie poster cadeau te doen!

Plieger

Plieger

Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra èn in Nederland de grootste partij in de productgroep sanitair. Met een eigen expeditie, centraal magazijn en hoofdkantoor in Zaltbommel en 61 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Pneutec

Pneutec

Pneutec is een kenniscentrum, een ontwikkelaar en een bouwer op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek,flow control en dempingstechniek. Met deze technieken ontwikkelen we en bouwen we nieuwe applicaties en systemen voor onze klanten. Dit helpt u, omdat u zich daardoor kan concentreren op uw core business. 

Qumiva

Qumiva

Nachten waarin je kleine schat je uit je slaap haalt omdat hij/zij op zoek is naar een speen. De Tuczz spenenhouder van Qumiva zou voor jou een mooie oplossing kunnen zijn.

Er bestaat een jongens- en meisjesvariant.

Rahi Systems Netherlands

Rahi Systems Netherlands

Rahi Systems biedt een reeks oplossingen en diensten die de prestaties, de stabiliteit en de efficiëntie van de geïntegreerde omgeving van vandaag maximaliseren. Zij zorgen ervoor dat gebruikers toegang hebben tot de apparaten en software die ze nodig hebben, en bieden state-of-the-art A / V-apparatuur die effectieve communicatie en samenwerking mogelijk maakt.

Rijschool Detmers

Rijschool Detmers

Rijschool Detmers is de rijschool voor Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving, met een hoog slagingspercentage. Bij ons staat de leerling centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij in een zo kort mogelijke tijd in 1 keer slaagt voor je rijbewijs . Je hoeft bij ons geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen, zodat alle lestijd ook daadwerkelijk aan jouw les wordt besteed.

Royal Textile B.V.

Royal Textile B.V.

Royal Textile is dé leverancier van textiel voor slapen en wonen. Denk hierbij aan dekbedovertrekken in meer dan 500 verschillende designs, hoeslakens in verschillende stoffen en kleuren, maar ook kussens, badjassen, bedspreien, dekbedden, handdoeken en nog veel meer! Royal Textile is een all-in-one supplier gespecialiseerd in e-commerce. Met meer dan 3.000 producten op voorraad kan Royal Textile altijd snel leveren. 

Ruijg Meubels

Ruijg Meubels

Gebr. Ruijg: Twee bevlogen broers die hun hobby hebben ingebouwd in een serieus bedrijf.
Maatwerk: Vervaardigd met vakmanschap. De meubels passen zo goed in je interieur dat ze er uit springen.
Kwaliteit: Hoogwaardige materialen, naar jouw smaak verwerkt tot een RUIJG meubel. Robuust gemaakt en met finesse afgewerkt.

Schwalbe Benelux B.V.

Schwalbe Benelux B.V.

Fietsbanden van het merk Schwalbe zijn verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Japan en in Australië. In Europa zijn we de marktleider!

Scotch & Soda

Scotch & Soda

Scotch & Soda legt z'n hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. We vinden het belangrijk dat onze kleding met plezier en liefde wordt gedragen. Scotch & Soda producten zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar.

Skygroup B.V.

Skygroup B.V.

SKY International * SKY Group* is an affiliate of D&A International Holding BV, which is an established with over 16 years of experience in logistics and expert in supply chain solutions in Netherlands.

Our extensive solutions are of high quality enabling us to provide premium services for our clients, serving 7+ industries and offers fully integrated services truly global network.

Somfy Nederland BV

Somfy Nederland BV

Innovatieve oplossingen voor een huis met feelgood-factor

Hoe je het doet? Heel makkelijk.
Dankzij de slimme soplossingen van Somfy geniet je volop van elke dag thuis. Van zonwering tot alarmsysteem, de behoeften zijn heel individueel.

Dus ontwerp je huis zodat het bij je leven past. Somfy's smart home-oplossingen zijn ontworpen om het leven thuis zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodat je elke dag het meeste uit je tijd met familie en vrienden kunt halen. Onze oplossingen zijn innovatief, schaalbaar en individueel aanpasbaar.

Spadon Tegelprojecten

Spadon Tegelprojecten

Spadon is agent voor Italiaanse keramische tegels, mozaïek, keramisch plaatmateriaal en composiet. Al meer dan 40 jaar deelt Spadon zijn verzamelde kennis met professionele relaties; dealers, architecten en ontwikkelaars. Met de nieuwe showroom op de Jacobus Spijkerdreef inspireert Spadon hen met de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen op tegelgebied.

 

Sport Installatie Partners

Sport Installatie Partners

Sport Installatie Partners is een installateur van sport- en inrichtingsmaterialen voor atletiek, voetbal, tennis, hockey, handbal, basketbal, volleybal, badminton, rugby, american football, gehandicaptensport, boarding en beachsporten.

Strak Institute

Strak Institute

Bij Strak Institute leggen wij de focus op huidverbetering en verstrakking, dit doen wij onder andere d.m.v. resultaat gerichte behandelingen zoals: LPG Endermologie en Cryolipolyse. Ik ben een enthousiaste, open en eerlijke specialiste die er helemaal voor gaat om samen met jou het allerbeste STRAK resultaat te behalen.

STULZ GROEP B.V.

STULZ GROEP B.V.

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ zich ontwikkeld in de Benelux tot een wereldwijd toonaangevende leverancier voor klimaatbeheersing. Precisie koeling, comfort koeling, bevochtiging, luchtbehandeling en warmtepompen, zodoende profileert STULZ zich als één aanspreekpunt voor klimaat.

De van origine Duitse onderneming wordt gekenmerkt door intensief contact met haar afnemers, een innovatief karakter en een pioniersrol bij de introductie van airconditioning in Nederland. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en bezitten een hoog niveau van technische expertise.

Suhail Cosmetics B.V.

Suhail Cosmetics B.V.

Suhail Cosmetics B.V. is an international renowned wholesaler, distributor, im-exporter in Hair Care products.
The company is founded in 1989 and based in Hoofddorp, 10-minutes away from Amsterdam Schiphol Airport, the Netherlands.
With 3 decades of experience in the Ethnic Hair Care industry, Suhail Cosmetics is well known for its service and expertise, partly due to its business network including direct contacts with manufacturers and end users.

T-Portal

T-Portal

Zelfstandig niet gebonden merk onafhankelijk Telecom Bedrijf.
Wij leveren nu hoofdzakelijk Voice-over IP-oplossingen voor het MKB. U kunt een keuze maken uit 2 varianten Hosted VOIP en Voip PABX op eigen locatie.

Turner Engine Control Solutions

Turner Engine Control Solutions

Turner ECS is de lokale agent van een grote Amerikaanse fabrikant van hydraulische en elektronische regelsystemen die industrieel toegepast worden op motoren en turbines voor o.a. stroomopwekking, raffinage en voortstuwing. Naast verkoop en reparatie is Turner ECS ook in staat deze systemen af te regelen of te programmeren, in te bouwen en in bedrijf te nemen. 

Uitvaartzorg De Meer

Uitvaartzorg De Meer

Uitvaartzorg De Meer verzorgt uitvaarten in de regio Haarlemmermeer, Aalsmeer en omliggende plaatsen.

Op het moment dat we op deze wereld kwamen, kregen we slechts één zekerheid mee; eens gaan we deze wereld weer verlaten. Ondanks die zekerheid is het verlies van iemand die we lief hebben heel ingrijpend. In alle emoties die we dan kennen en die zo intens kunnen zijn, krijgt elk detail een bijzondere betekenis. Deze wilt u misschien wel terug laten komen op een moment tijdens het afscheid nemen.

 

Univate B.V.

Univate B.V.

Wij zijn een full-service creatieve studio die buiten de grenzen van traditionele schermen treedt om innovatieve audiovisuele ervaringen te produceren.

Wij combineren conceptontwerp, content productie en show control en daardoor zijn wij de one-stop-shop voor innovatieve ervaringen op uw volgende productie. Van projection mapping in openbare ruimtes tot interactieve tentoonstellingen of museuminstallaties en van VR-ervaringen met de nieuwste headsets tot AR voor tv-shows.

Van der Veld Bouw

Van der Veld Bouw

Van der Veld Bouw is in 2006 opgericht door Arjan van der Veld. De eerste projecten werden gerealiseerd in een kleine werkplaats achter het huis van Arjan. Door middel van succesvolle projecten en positieve mond- tot- mond reclame zijn wij snel gegroeid.

 

Vitakruid

Vitakruid

Gezondheid is ons grootste goed. Daarom zetten we in op de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierbij is kwaliteit kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij zijn gedreven om jouw gezondheid te verbeteren. Vandaar ook onze slogan ‘Driven by health’.

Voedselbank Haarlemmermeer

Voedselbank Haarlemmermeer

De voedselbank Haarlemmermeer is een vrijwilligersorganisatie die elke week aan 900 Haarlemmermeerders gratis voedselpakketten uitreikt op 6 uitdeelpunten in Haarlemmermeer. In 2019 is voor een vergelijkbare winkelwaarde van € 975.000 aan voedsel uitgereikt dat voor het grootste deel werd ingezameld bij Haarlemmermeerse bedrijven en dat voor 80% anders zou zijn verspild.