Week de Veiligheid van 5 tot 11 oktober 2020

dinsdag 29 september 2020

Ben jij voorbereid op criminaliteit?

Word geen slachtoffer! Strijd samen met ons tegen criminaliteit.

Met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. Inwoners en ondernemers kunnen veel ellende voorkomen door preventieve maatregelen te nemen, weerbaar te zijn.

Tijdens de Week van de Veiligheid (5-11 oktober 2020) zetten gemeenten, brancheorganisaties en politie zich in om inwoners en ondernemers weerbaar te maken tegen criminaliteit. Dit jaar staat de Week van de Veiligheid van 5 oktober - 11 oktober 2020 in het teken van weerbaarheid. Hoe kunnen ondernemers en burgers weerstand bieden tegen criminaliteit? Kun je je preventief hierop voorbereiden?

Word geen slachtoffer

Ben jij voorbereid op criminaliteit? Voorkom dat je slachtoffer wordt! Lees hier enkele tips: https://deweekvandeveiligheid.nl/

  • Een Whatsapp-bericht van een bekende die dringend geld nodig heeft? ALARM!!!
  • Een lage prijs voor een te mooi product? ALARM!!!
  • Een vage websitelink? ALARM!!!

Strijd samen met ons tegen criminaliteit!

Maak je weerbaar

Gemeente Haarlemmermeer organiseert in samenwerking met de politie op 9 oktober 2020 vanaf 16.30 uur een live chat met de burgemeester en teamchef van de politie Haarlemmermeer. Tijdens deze live chat op de Facebooksite van de politie beantwoorden de burgemeester en teamchef vragen over veiligheid en criminaliteit afkomstig van bewoners en ondernemers. U kunt ook uw vragen sturen naar info@haarlemmermeer.nl.  Stel je vraag vooraf of tijdens de live chat, de toegang is gratis.

Week van de Veiligheid

Tijdens coronatijd en de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Ondernemers en hun medewerkers kunnen veel ellende voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Week 41 (5 - 11 oktober 2020) is daarom omgedoopt tot de Week van de Veiligheid. Dé week om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Koninklijke Horeca Nederland, Transport en Logistiek Nederland, Detailhandel Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland, politie, de Platforma Veilig Ondernemen, RPC’s, het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en meer dan 180 gemeenten zetten zich in om van deze week een succes te maken. Meer informatie: www.deweekvandeveiligheid.nl.

Voor een actueel en volledig overzicht van de activiteiten ga je Naar https://deweekvandeveiligheid.nl/activiteiten.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark