Voortgang bouw datacenter

dinsdag 15 januari 2019

Firma van Baarsen start in opdracht van Liander op woensdag 16 januari met de werkzaamheden voor het aanbrengen van een extra voedingskabel (10kV). Het tracé loopt vanaf het trafostation aan de H. Wenckebachdreef tot aan de J. Spijkerdreef richting de J. Enschedélaan.

De werkzaamheden zullen enkele weken duren.

 

KLIK OP DE TEKENINGEN VOOR EEN VERGROTING. ->

 

Overige werkzaamheden

Met de afronding van de heiwerkzaamheden eind januari gaat de bouw van datacenter AMS16 binnenkort een volgende fase in. Sinds vorige week is aannemer Mercury - bekend van de bouw van naastgelegen datacenter AMS15 - gestart met de voorbereidende werkzaamheden. Onderdeel hiervan is de aanleg van een tijdelijke parkeerplaats op de Henri Wenckebachdreef. Deze kavel zal tot eind 2020 worden gebruikt voor het parkeren van voertuigen. 
Het parkmanagement onderhoudt goed contact met de projectleider om de overlast van de bouwwerkzaamheden voor de omgeving zo veel mogelijk te beperken. 

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark