Veilige ALV bij Hikvision

dinsdag 08 november 2016

Tijdens de vergadering heeft parkmanager Kees Goedknegt uitleg gegeven over de parkmanagement diensten. Olav Steffers heeft namens SADC toelichting gegeven op de verkoop van de gronden voor President 1.1. en 1.2. Volgens Olav bloeit de economie en resulteert dit in veel nieuwe aanvragen voor kavels op de President!

Aansluitend heeft Aafke Kaspers van de gemeente Haarlemmermeer een presentatie gegeven over Essentiekaart de Parken. Zie voor meer informatie over de Essentiekaart het nieuwsbericht op de website.

Penningmeester Walter van der Hoven heeft de begroting voor 2017 gepresenteerd. Deze is goedgekeurd door de leden. Walter benoemde ook nog even het feit dat de vereniging financieel zeer gezond is en dat we daar allen trots op mogen zijn. Tijdens de rondvraag hebben enkele bedrijven nog verzoeken ingediend voor parkmanagement. Deze acties zullen worden opgepakt door de parkmanagers. 

Na afloop van de Ledenvergadering heeft de mystery guest de resultaten van de Secret Scan gepresenteerd. Aansluitend hebben de aanwezigen een rondleiding gekregen door het bedrijfspand van Hikvision en is de bijeenkomst afgesloten met een hapje en drankje. 

 

 

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark