Veilig uw pand verhuren

dinsdag 29 september 2020


Hierbij willen wij u informeren aan welke verplichtingen u dient te voldoen en welke risico’s u loopt als u een bedrijfspand verhuurt. U komt als verhuurder in de spotlights te staan als uw pand in verband wordt gebracht met drugscriminaliteit, witwassen of illegale huisvesting. De overheid doet er alles aan om ondermijnende criminaliteit tegen te gaan en daarin bent u een essentiële schakel.

Strafrechtelijke vervolging en meer

Als blijkt dat in uw pand illegale activiteiten plaatsvinden, loopt u – naast alle gevaren die het met zich mee kan brengen – kans op strafrechtelijke vervolging, financiële schade, sancties door allerlei instanties én aantasting van uw goede naam.

Drugs, prostitutie, mensenhandel

Graag wijzen wij u hier op allerlei tips, screeningtools, aandachtspunten en signalen die te maken hebben met drugs, illegale prostitutie, mensenhandel of uitbuiting of de aanwezigheid van malafide bedrijven.
Heeft u een vermoeden van criminaliteit … meld dit dan!

Herken hier de signalen 

Signalen die kunnen duiden op hennepteelt of op de productie van synthetische drugs, zoals xtc en amfetamine, of signalen die mogelijk kunnen duiden op illegale prostitutie, mensenhandel, of uitbuiting, bijvoorbeeld van arbeidsmigranten. Of herken de signalen wanneer een bedrijf dient als dekmantel voor een illegaal of malafide bedrijf.

>> Risico's, sreening vooraf en meer ... afb.1

>> Signalen a.d.h.v. foto's ... afb.2

 

>> MELDEN

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark