Veel voordelen door verduurzamen vastgoed

dinsdag 26 juni 2018

Denk dan ook eens aan zonnepanelen!
Tijdens de ALV van 14 juni heeft Parkmanagement een korte presentatie gegeven over de mogelijkheden voor verduurzaming van bedrijfspanden door middel van zonnepanelen.
 
Volkskrant 21 juni 2018: “Er is een belastingverhoging van ongeveer 75 procent nodig om particulieren, bedrijven en woningcorporaties zo ver te krijgen dat ze hun woning en bedrijfsgebouwen van het aardgas afkoppelen.”
 
We staan nog maar aan het begin van de energietransitie. De overheid gaat ons de komende jaren verder dwingen om ons energiehuishouding duurzamer te maken. Aan de ene kant middels wetgeving (Wet Milieubeheer), maar zeker ook via belastingen.
 
In september/oktober 2018 start een nieuwe landelijke subsidieronde (SDE+). Met deze 15 jaar lange subsidie kunt u de investering binnen 6-7 jaar terugverdienen. Ook zijn er mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen via een lease-/huurovereenkomst. 
 
Heeft u ook interesse? Meldt u zich dan aan bij robtenbok@parkmanagement.nl
Dan nemen we contact met u op voor een eerste vrijblijvend gesprek samen met onze energie-adviseur.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark