Terugkoppeling online najaarsvergadering

woensdag 01 december 2021

Dinsdag 23 november vond er weer een digitale ledenvergadering van Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President plaats. Ondanks het feit dat de vergadering online plaatsvond, was de opkomst goed. 

Vrije kavels
Het bestuur heeft de aanwezigen geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom De President. Vertegenwoordigers van SADC vertelden aan de aanwezigen dat er nog steeds veel belangstelling is voor de nog vrije kavels op De President fase 1.1 en fase 1.2. Ook dit jaar zijn er weer kavels verkocht aan nieuwe vestigers of aan bestaande bedrijven voor uitbreiding. Wilt u zelf bekijken welke kavels nog vrij zijn? Klik dan hier

Lincolnpark
In de komende jaren wordt er gewerkt aan een nieuwe wijk: Lincolnpark. In de wijk gelegen naast De President komen ca. 1.600 woningen van verschillende groottes en prijsklassen, zowel koop als huur. Daarnaast kunnen groepen particulieren samen woningen bouwen. Bent u benieuwd hoe de woonwijk eruit komt te zien? Verderop leest u hier meer over.  

Begroting en ledenbijdrage
Het bestuur heeft de begroting van 2022 gepresenteerd. Deze is goedgekeurd door de leden. In 2022 zal de vereniging wederom extra investeren in groenkwaliteit en onderhoud.  De bijdrage voor 2022 blijft gehandhaafd op € 0,82 per m2. Het bestuur streeft er hiermee naar om de inkomsten en uitgaven in balans te houden.

Wij bedanken alle aanwezigen voor hun deelname aan de ALV en we hopen u in 2022 gewoon weer te spreken tijdens een fysieke ALV bij een van de bedrijven op De President.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark