Succesvolle ledenvergadering bij Vitakruid

woensdag 15 juni 2022

De Algemene Ledenvergadering van dinsdag 7 juni werd goed bezocht. Na de opening door voorzitter Dick Cluistra is de stand van zaken vanuit het bestuur en vanuit gemeente/SADC besproken, evenals de lopende zaken van Parkmanagement en was er een korte pitch door LekkerBeQ, die de heerlijke hapjes en drankjes verzorgde.

Ook is de jaarrekening vastgesteld en we hebben afscheid genomen van Lydia Heeren die met pensioen gaat. Met een mooie bos bloemen hebben wij haar bedankt voor haar jarenlange medewerking en betrokkenheid bij de KVO-werkgroep.

Er is veel gesproken over de ontwikkelingen op ons bedrijvenpark, de nieuwe bedrijven en de nieuwbouw op Rooseveltpark en Lincolnpark. Afgesproken is dat de vereniging samen met de ondernemers de ontwikkelingen nauwgezet zullen volgen.

Wij willen gastheer Vitakruid hartelijk danken voor de gastvrijheid en de leuke rondleiding door hun prachtige pand.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark