Spoedreparatie kruising Hoofdweg/van Heuven Goedhartlaan

dinsdag 19 juni 2018

Door vorstschade is het asfalt op het kruispunt van de Van Heuven Goedhartlaan en de Hoofdweg beschadigd. Dit moet met spoed gerepareerd moet worden.
De werkzaamheden starten op vrijdag 22 juni om 21.30 uur. De gemeente verwacht dat deze op maandag 25 juni om 05.00 uur klaar zijn. Er staan al borden langs de weg waarop deze werkzaamheden bekend zijn gemaakt. 

Planning van de werkzaamheden

De werkzaamheden starten op vrijdag 22 juni om 21.30 uur. De gemeente verwacht dat deze op maandag 25 juni om 05.00 uur klaar zijn. 

Bereikbaarheid van het kruispunt

Het kruispunt van de Van Heuven Goedhartlaan en de Hoofdweg is afgesloten. Het verkeer uit beide richtingen op de Hoofdweg wordt omgeleid. De borden met de omleidingsroutes staan langs de weg.
Verkeer op de Van Heuven Goedhartlaan heeft last van verkeershinder. Er zijn verkeersregelaars om het verkeer te regelen. 

Geluidsoverlast tijdens de werkzaamheden

De werkzaamheden kunnen niet zonder geluidsoverlast worden uitgevoerd. Vooral het weghalen van het bestaande asfalt geeft geluidsoverlast. De aannemer probeert zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken. Daarom voert de aannemer deze werkzaamheden niet uit tussen 22.00 uur en 07.00 uur. De woningen en bedrijven blijven altijd bereikbaar voor de hulpdiensten politie, brandweer en ambulance. 

Contactpersoon tijdens de werkzaamheden

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Gebruikt u dan "kruispunt Van Heuven Goedhartlaan/Hoofdweg" als onderwerp van de e-mail.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark