Sky Logistics ontvangt leden in nieuwe pand tijdens ALV

dinsdag 04 juli 2023

De Algemene Ledenvergadering van 13 juni jl. vond plaats in het nieuwe pand van Sky Logistics en werd goed bezocht. Het bestuur heeft de aanwezigen ge├»nformeerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom De President.
 
Er is veel gesproken over de ontwikkelingen op ons bedrijvenpark, de nieuwe bedrijven en de nieuwbouw op Rooseveltpark en Lincolnpark. De leden hebben het bestuur gevraagd om bij deze ontwikkeling een vinger aan de pols te houden om de bedrijvigheid en bereikbaarheid van de bedrijven te waarborgen.

Er hebben de afgelopen periode geen noemenswaardige incidenten plaatsgevonden op De President. Het contact met politie, gemeente en brandweer is goed te noemen. Er vindt periodiek overleg plaats met deze instanties in het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). 
Verder is er een toelichting gegeven op de parkmanagementactiviteiten en is de jaarrekening van 2022 besproken en goedgekeurd.

Na afloop van de vergadering was er voor alle aanwezigen een Turkse maaltijd die speciaal door Sky Logistics voorbereid was.   
Het bestuur feliciteert Sky Logistics met hun prachtige nieuwe pand en bedankt ze voor de gastvrijheid en de heerlijke maaltijd. Ook worden alle aanwezigen bedankt voor hun komst naar de ledenvergadering.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark