Schouw vergroening President

Thursday 27 June 2024

11 juni hebben Parkmanagement,  gemeente Haarlemmermeer, PHB en onze voorzitter een schouwronde gelopen op De President om te bekijken waar nog mogelijkheden liggen om ons bedrijvenpark te vergroenen en toekomstbestendig te maken. Dit naar aanleiding van een Hittestress-onderzoek dat we hebben laten uitvoeren door Tauw in 2023

Maatregelen als extra bomen in de openbare ruimte, groene gevels op het grensvlak van trottoirs en gebouwen, groene hekwerken, groene daken en vervangen van verharding door waterdoorlatende bestrating zijn mogelijk. 
Voor het uitwerken van deze maatregelen door een adviesbureau gaan we nu gezamenlijk een subsidieaanvraag indienen bij de Provincie Noord-Holland.

Bedrijven op De President die ook op hun eigen kavel maatregelen willen nemen en mogelijk ook in aanmerking willen komen voor een subsidie, kunnen zich melden bij de parkmanager (robtenbok@parkmanagement.nl). Wij nemen dan contact met u op om de ideeën verder te bespreken. 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark