Reactie Essentiekaart de Parken

dinsdag 08 november 2016

De Essentiekaart is geen bestemmingsplan en heeft dus (nog) geen juridische status. Middels de Essentiekaart wordt op basis van reactie en participatie van belanghebbenden de Structuurvisie Haarlemmermeer 2030 verder ingevuld. Omdat de vereniging belanghebbende is, heeft zij in oktober een reactie opgesteld op het ontwerp Essentiekaart de Parken. Deze reactie kunt u hier lezen. 

In de Essentiekaart staat het “Rooseveldtpark” ingetekend op de kavels aan de Jacobus Spijkerdreef (naast het bedrijf Kawasaki). De milieuzonering op deze kavels staat op dit moment geen woningbouw toe. Daarbij past woningbouw niet bij de bedrijvigheid die op het bedrijvenpark plaatsvindt.

De gemeente Haarlemmermeer koppelt aan de vereniging terug wat de juridische status is van de Structuurvisie Haarlemmermeer 2030. De vereniging zal een vinger aan de pols houden en waar nodig de leden informeren over de voortgang van de ontwikkelingen betreffende de Essentiekaart de Parken en de Structuurvisie Haarlemmermeer 2030. 

>> Essentiekaart De Parken van de gemeente Haarlemmermeer

 

 

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark