Plannen voor bebouwing aan de westkant van De President

dinsdag 20 september 2016

 

In de wijken Victoriapark (tussen de oude en Nieuwe Bennebroekerweg), Lincolnpark en Rooseveltpark (beide aan de westkant van De President), is de gemeente voornemens de komende tien jaar nog ruim drieduizend woningen te bouwen.

Wat voor soort woningen dat worden, waar groen en water komen en hoe de wegen en fiets- en wandelpaden straks lopen staat nu in een ontwerp voor een zogeheten ‘essentiekaart’. Die brengt ook de samenhang tussen de wijken in beeld. De ‘Essentiekaart De Parken’ ligt tot en met 23 oktober ter inzage. Iedereen die wil, kan daar zijn of haar mening over geven.

Wilt u als ondernemer n.a.v. de kaart reageren, laat het ons dan per mail aan de parkmanager vóór 13 oktober weten. Wij verzamelen deze reacties en sturen deze namens de Vereniging door naar de gemeente.
Wilt u zelf rechtstreeks naar de gemeente reageren, dan mag dat natuurlijk ook.

Klik hier voor meer informatie.

 

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark