OPEN HUIS Sportpark 21

dinsdag 31 oktober 2023

Op vrijdag 8 december a.s. organiseert Sportpark21, van 12.30 tot 17.30 uur, voor alle bedrijven uit de Haarlemmermeer en omstreken een OPEN HUIS.

Sportpark21 ligt aan de zuidkant van Hoofddorp (ingang Park21, bekend van het honkbalstadion) en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een multi-sport complex met (o.a.) 6 padelbanen, een 9-holes voetgolfbaan, diverse (re)creatieve activiteiten, bootcamp en een blaashal voor diverse indoor sporten. Daarnaast stelt het complex haar faciliteiten ook beschikbaar voor diverse scholen/opleidingen en bedrijven. Voor de laatste groep is Sportpark21 een mooie en inspirerende locatie voor (o.a.) sportieve events, teamuitjes en vergaderarrangementen. Voor meer info zie: www.sportpark21.com (nog niet volledig af).

Toegang tot het OPEN HUIS van Sportpark 21 is gratis. Bedrijven mogen met meerdere mensen komen en zijn op 8 december a.s. vanaf 12.30 uur van harte welkom. Vanaf 16.30 uur sluiten we de dag af met een gezellige borrel!

Voor aanmelding en/of vragen, graag even een mail sturen naar: events@sportpark21.com.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark