Ontwikkelingen bedrijvenpark op ALV besproken

dinsdag 19 juni 2018


Twee projectontwikkelaars zijn voornemens om de nog uit te geven grond naast Kawasaki (genaamd Rooseveltpark) in te richten voor woningbouw. De gemeente ondersteunt deze plannen. Het bestuur heeft een presentatie ontvangen met een maquette van de plannen. Gepland staan diverse appartementencomplexen van 15 bouwlagen hoog.

De vereniging is hier geen voorstander van en heeft daarom in 2017 een brief met kritiekpunten verzonden naar het college van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad. Het bestuur overweegt nu wat de volgende stap zal zijn.

Nadat de jaarrekening 2017 werd gepresenteerd en deze akkoord werd bevonden door de leden en kascommissie, is Anton la Grouw bedankt voor zijn inzet als kascommissielid de afgelopen jaren. Wij zoeken nog een nieuw kascommissielid. Aanmelden kan bij keesgoedknegt@parkmanagement.nl.

Na afloop kregen de leden een presentatie over zonnepanelen (volgende week meer informatie in de nieuwsbrief) en ontving de vereniging een cheque van Interpolis, omdat zij het bedrijvenpark als zeer veilig bestempelen. 

Wij bedanken het bedrijf Turner ECS voor het beschikbaar stellen van de vergaderruimte en alle leden voor hun komst.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark