Nieuw mobiliteitsbeleid? Scan t.w.v. € 2.000,- cadeau

dinsdag 22 maart 2022

Hoeveel reistijd en kosten kan uw organisatie besparen?
Om bedrijven op weg te helpen naar duurzame en slimme mobiliteit, doet Groot Schiphol Bereikbaar in samenwerking met Stichting Parkmanagement u een Mobiliteitsscan ter waarde van € 2.000,- cadeau.

Inzicht in reizen, kosten en kilometers
Zo’n mobiliteitsscan verschaft waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van uw medewerkers, waarmee u verder aan de slag kunt bij het maken van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot. Alle berekeningen worden uitgevoerd op basis van concrete woon-werkverplaatsing, het exacte aantal kantoordagen per medewerker, actuele OV-dienstregelingen en reële file-verwachtingen.

Regel zakelijk reizen makkelijker, bewuster en flexibeler
Met deze informatie helpen wij u verder op weg naar een passend en duurzaam mobiliteitsbeleid voor uw organisatie. Laat uw parkmanager Kees Goedknegt weten of u dit cadeau wilt verzilveren.

De scan geeft antwoord op vragen zoals:

  • Hoeveel CO2 besparen we als medewerkers die op minder dan 5 fietskilometers afstand wonen, op de fiets naar kantoor zouden komen? Of 10? Of 15 km?
  • En wat winnen we aan vitaliteit?
  • Voor welke automobilisten zou het OV een acceptabel alternatief zijn?
  • Voor hoeveel mensen wordt OV aantrekkelijk als we ook naar de trein-fiets-combinatie kijken?
  • Hoeveel reistijd en kosten besparen we als iedereen die meer dan 30 minuten enkele reis reist, voortaan 1 extra dag zou thuiswerken?
  • En hoeveel werkplekken en parkeerplekken hebben we dan nodig?
  • Kunnen we het aantal leaseauto’s verminderen?

Aan de slag of eerst een afspraak?
De mobiliteitsscan start met een postcodeanalyse. Hiervoor hebben we de postcodes van uw werknemers nodig. Daarmee wordt de mobiliteitspotentie van uw organisatie berekend. U kunt deze postcodeanalyse samen met één van de mobiliteitsmakelaars van Groot Schiphol Bereikbaar invullen, of zelfstandig invullen met deze template en deze naar de adviseurs van Groot Schiphol Bereikbaar mailen. U krijgt de uitkomsten per e-mail toegestuurd.

Mail Groot Schiphol Bereikbaar via info@grootschipholbereikbaar.nl voor:

  • Maken van een afspraak met een van de mobiliteitsmakelaars en/of adviseurs.
  • Het bespreken van de uitkomsten van de door u ingevulde analyse
  • Meer informatie

Ten overvloede…
Groot Schiphol Bereikbaar ziet er op toe dat er alleen gegevens gebruikt worden die niet herleidbaar zijn tot individuele personen. Op deze manier worden persoonsgegevens beschermd en kunnen bedrijven hun voordeel doen met oplossingen die de bereikbaarheid en duurzaamheid bevorderen.

Over Groot Schiphol Bereikbaar
Royal Schiphol Group, gemeente Haarlemmermeer, provincie Noord-Holland, SADC, Vervoerregio Amsterdam en het ministerie van I&W bundelen de krachten in het programma Groot Schiphol Bereikbaar. Samen zetten we ons in voor een betere infrastructuur, duurzame mobiliteit en gedragscampagnes om bijvoorbeeld thuiswerken, de fiets of het OV te stimuleren. Zo blijft Schiphol een aantrekkelijk gebied om te wonen en werken.

Wilt u alvast meer informatie over de mogelijkheden kijk dan op www.grootschipholbereikbaar.nl.

 

 

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark