Nelson Schoenen magazijnverkoop

woensdag 01 november 2017

Op donderdag 16 november en vrijdag 17 november krijgen klanten toegang tot de magazijnverkoop op vertoon van een ticket. Met behulp van de ticketverkoop kunnen zij de bezoekersaantallen beperken en verspreiden over verschillende tijdsblokken. Het maximum aantal tickets is berekend op de maximale parkeercapaciteit per tijdsblok. De tijden van de magazijnverkoop zijn:

  • donderdag 16 november: 17:00 - 22:00 uur
  • vrijdag 17 november: 17:00 - 22:00 uur
  • zaterdag 18 november: 10:00 - 17:00 uur

Naast de ticketverkoop wordt de klantenstroom gereguleerd door de inzet van professionele verkeersregelaars. Om dit op een goede manier vorm te geven hebben zij de verkeerssituatie doorgenomen met de Coördinator Bereikbaarheid bij de gemeente Haarlemmermeer.  

Al deze maatregelen zijn uiteraard genomen n.a.v. de situatie twee jaar geleden. Zij hebben er derhalve alle vertrouwen in dat het dit jaar een leuke magazijnverkoop wordt zonder negatieve gevolgen voor omliggende bedrijven of passerende personen.

Tevens willen zij de bedrijven op De President uitnodigen voor de besloten voorverkoop op donderdag tussen 15:00 uur en 16:00 uur, met daarbij het vriendelijke verzoek om te voet te komen. Tijdens de magazijnverkoop zijn dames-, heren- en kinderschoenen uit voorgaande seizoenen te koop vanaf €10. Betalen kan uitsluitend met pin, en ruilen of retourneren van artikelen is niet mogelijk.

Mochten er vooraf vragen zijn, dan kunt u deze mailen naar magazijnverkoop@nelson.nl. Tijdens de magazijnverkoop zelf kunt u ons bereiken op telefoonnummer 088-0088100.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark