Met vlag en wimpel geslaagd voor de 4e KVO-B her-certificering

dinsdag 31 augustus 2021

Bedrijvenpark De President, in de gemeente Haarlemmermeer heeft met veel succes het KVO-B certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) Continu Samenwerken behaald.

Een belangrijke voorwaarde in het KVO proces om een KVO-B-certificaat te behalen is dat ondernemers samen met gemeente Haarlemmermeer, Parkmanagement De President, Politie, Brandweer Kennemerland en de collectieve beveiliger, afspraken maken om onveiligheid, overlast, criminaliteit, onderhoud en beheer en verkeersknelpunten aan te pakken. Dit levert een veiliger omgeving op met als resultaat een groter gevoel van veiligheid en minder schade. Daar profiteert iedereen van.

Ondernemers maakten met de andere betrokken partijen een plan van aanpak met maatregelen/afspraken zoals:

  • Het organiseren van bijeenkomsten voor en door ondernemers over 'schoon, heel en veilig';
  • Beter georganiseerd toezicht door Politie, Boa’s en beveiliging;
  • Verkeersknelpunten / onveiligheidsgevoelens, enzovoort;
  • Investeringen in de openbare ruimte (bebording, groenvoorziening, zwerfafval, enzovoort).

Een schoon en veilig Bedrijvenpark De President

Een schoon en veilig Bedrijvenpark De President is aantrekkelijk voor ondernemers, en voor haar bezoekers. Het maakt dat ondernemers er graag werken. Op het Bedrijvenpark De President zijn op dit moment ruim 65 ondernemers gevestigd.

Korting voor ondernemers

Ondernemers op het Bedrijvenpark kunnen weer dankzij dit Keurmerk korting krijgen op hun brand- en inbraakverzekering. Verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen aan bedrijven die gevestigd zijn op een bedrijventerrein met het KIWA certificaat (KVO-Keurmerk).

Succesvolle aanpak

Het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) is een goede methode om samen te werken aan veiligere bedrijventerreinen. Er zijn inmiddels ruim 1100 bedrijventerreinen KIWA gecertificeerd!

De uitreiking van het certificaat zal plaatsvinden tijdens de ALV van 23 november 2021.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark