Interpolis beloont Bedrijventerrein De President

woensdag 28 september 2022

Op 18 juli jl. ontving Parkmanagement De President een cheque ter waarde van €2.954,86 van Interpolis.
“Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het gebruiken om de veiligheid op ons bedrijvenpark te vergroten.” Aldus Parkmanager Rob ten Bok.

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen
Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger en zorgt ervoor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen. “Samen met Interpolis werken we aan een veilig bedrijventerrein. Door ons collectief te verzekeren reduceren we o.a. criminaliteit en dus schades en kosten. Daarnaast hoeft Interpolis minder uit te keren als er schade is op ons terrein.”
 
Samenwerken aan een veilig bedrijventerrein wordt jaarlijks door Interpolis beloond
Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de vereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden met een Interpolisverzekering betekent een hogere resultaatsparticipatie.

Wil je weten wat de voordelen voor jouw bedrijf op De President zijn?
Jouw lokale Rabobank helpt je graag verder. De hierbij betrokken verzekeringsadviseur is Marcel Kok (06-20210791) Daarnaast biedt Interpolis aan de ondernemers die lid zijn een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering op de Interpolis BedrijvenCompactPolis®.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark