Gratis energiescan!

woensdag 29 januari 2020

Twaalf bedrijven op de President hebben zich al aangemeld voor de gratis energiescan. Contractpartner WM3 Energy bezoekt op dit moment deze bedrijven. De eerste resultaten laten zien dat het voor de deelnemende ondernemers zeer interessant is om energiebesparende maatregelen te treffen!
 
De bedrijven van wie wij nog geen reactie hebben ontvangen, worden de komende weken telefonisch benaderd door WM3 Energy. Het gesprek is bedoeld als kennismaking en er wordt uitleg gegeven waarom een energiescan ook interessant kan zijn voor uw bedrijf.
 
Wilt u zich gelijk al aanmelden? Dan kan dat via robtenbok@parkmanagement.nl.

Nieuwe ronde SDE+ subsidie voor aanschaf zonnepanelen
Dankzij de scan gaan de eerste bedrijven ook investeren in het plaatsen van zonnepanelen op hun daken. De Vereniging is blij met deze ontwikkeling en helpt deze bedrijven daarom met het aanvragen van een subsidie (SDE+). Met deze subsidie kunnen bedrijven binnen 7 jaar hun investering terugverdienen.
 
Op 17 maart 2020 start een nieuwe - en laatste - inschrijvingsronde voor de SDE+ subsidie. Met deze subsidie krijgen grootverbruikers gedurende 15 jaar het verschil vergoed tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde zonne-energie. Hierdoor wordt de businesscase voor het aanschaffen van zonnepanelen een stuk aantrekkelijker.
 
De President helpt u bij de aanvraag van deze subsidie
Wilt u nu al gebruikmaken van de gunstige SDE+ subsidieregeling (die verloopt op 2 april 2020)? Meld u zich dan uiterlijk 17 maart aan via robtenbok@parkmanagement.nl. Hij zal u dan verder informeren.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark