Goede opkomst ALV

woensdag 29 november 2023

De Algemene Ledenvergadering vond plaats bij Sportpark21 en werd goed bezocht. Het bestuur heeft de aanwezigen ge├»nformeerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom De President.
 
Tijdens de ALV is stilgestaan bij verschillende beheeronderwerpen zoals het onderhoud op De President (oude- en nieuwe deel), de schades die ontstaan door de bomenrijen en de bewaking van het park. Ook is er gesproken over hittestress en mogelijke wateroverlast. Het adviesbureau TAUW heeft in opdracht van de vereniging een rapport opgesteld over welke gevolgen klimaatverandering kan hebben op het bedrijvenpark. Het bestuur gaat met de gemeente in gesprek over de uitkomsten van het rapport.
 
Verder is er een toelichting gegeven op de contributie en de begroting voor 2024. De leden hebben de begroting goedgekeurd.
 
Na afloop van de vergadering was er een hapje en drankje voor de aanwezigen.
Het bestuur bedankt de aanwezigen voor hun komst naar de ledenvergadering.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark