Geslaagde ALV bij HikVision

dinsdag 29 november 2022

De Algemene Ledenvergadering van 22 november jl. vond plaats bij Hikvision en werd goed bezocht. Het bestuur heeft de aanwezigen ge├»nformeerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom De President.
 
SADC heeft schetsontwerpen getoond van het zgn. overgangsgebied tussen De President fase 1.2. en de nieuw te bouwen woonwijk Lincolnpark. De leden hebben het bestuur gevraagd om bij deze ontwikkeling vinger aan de pols te houden om de bedrijvigheid en bereikbaarheid van de bedrijven te waarborgen.
 
Verder is er een toelichting gegeven op de parkmanagementactiviteiten en is de contributie en de begroting voor 2023 besproken en goedgekeurd. Na afloop van de vergadering was er naast een hapje en drankje voor de aanwezigen ook een rondleiding door de showroom van Hikvision.
 
Het bestuur bedankt Hikvision voor de gastvrijheid en de aanwezigen voor hun komst naar de ledenvergadering.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark