Geslaagde ALV

dinsdag 21 november 2017

Onder regie van de nieuwe voorzitter van de vereniging, Dick Cluistra van Rangeking, werden de 30 aanwezigen geïnformeerd over de ontwikkelingen op en rondom bedrijvenpark De President. De gemeente vertelde aan de leden dat de verkoop van de kavels op De President fase 1.1. voorspoedig verloopt. Zelfs zo voorspoedig dat SADC gestart is met de voorbereidende werkzaamheden voor fase 1.2. (overzijde van Johan Enschedelaan). De eerste verkoopgesprekken met geïnteresseerden bedrijven worden inmiddels gevoerd.

De gemeente voert gesprekken met woningbouwcorporatie Eigen Haard over de ontwikkeling van het Lincolnpark. Circa 200 spoedzoekers en statushouders zullen worden gehuisvest op het Lincolnpark waarvan de bouw medio 2018 zal starten. Daarnaast is de gemeente voornemens om de nog uit te geven grond naast Kawasaki ook in te richten voor woningbouw. Gepland staan appartementencomplexen van 15 bouwlagen hoog. De vereniging is hier nadrukkelijk op tegen en heeft een brief met kritiek punten verzonden naar het college van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad. De bedrijven zullen per (nieuws)brief worden geïnformeerd over de voortgang van de woningbouwplannen op en nabij De President. Verder is er een aanvraag gevallen over de plaatsing van een zendmast. De zendmast zal tijdelijk in de bomenrij achter Pneutec worden geplaatst. Op de vraag hoe lang tijdelijk is, kon de gemeente helaas nog geen antwoord geven aan de leden.

Nadat de begroting van 2018 werd gepresenteerd en deze akkoord werd bevonden door de leden, zijn oud-voorzitter Ton van der Horst en oud-penningmeester Walter van den Hoven in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de vereniging. Namens alle leden is er een cadeau aangeboden en is er na afloop van de vergadering met elkaar geproost.

Wij bedanken het bedrijf Master Totaalinrichting voor het beschikbaar stellen van de vergaderruimte en alle leden voor hun komst.

 

 

 

 

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark