Georganiseerde ondermijnende criminaliteit

dinsdag 20 maart 2018

Heeft u als ondernemer ook weleens het gevoel bij een andere onderneming “dat kan niet kloppen. Ik zie er nooit een klant en toch moet die hoge huur opgebracht worden”. Mogelijk heeft u gelijk en is er sprake van een netwerk dat zich schuldig maakt aan
bijvoorbeeld het witwassen van crimineel geld. De onderwereld vermengt zich in toenemende mate met de bovenwereld. We spreken daarbij van ‘georganiseerde ondermijnende criminaliteit’.

Ook u als ondernemer kan daar direct of indirect last van
krijgen. Ondermijnende criminaliteit benadeelt eerlijke ondernemers en raakt hen economisch en dat is niet acceptabel. Daarom organiseren de gemeente Haarlemmermeer, de politie, het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) en de Provincie Noord-Holland op woensdag 4 april 2018 een themabijeenkomst in Silverstone Partycenter in Zwanenburg over georganiseerde ondermijnende criminaliteit voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf van bedrijventerreinen De Liede en De Weeren. Uiteraard is  iedere geïnteresseerde ondernemer welkom!  Aanmelden via veiligondernemen@haarlemmermeer.nl.

Zie de begeleidende brief.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark