Deel verlichting uit

dinsdag 15 december 2020


Een deel van de lichtmasten op ons park aan de Dirk Storklaan brandt niet als gevolg van een aanrijding door een illegale straatrace. Hierbij is een lichtmast omvergereden. (Zie schouwrapport)

De auto is door de politie in de ochtend van 5 december leeg aangetroffen. De eigenaar is achterhaald. Beelden van dit eenzijdig ongeval zijn aan de politie beschikbaar gesteld door Parkmanagement.

De mast is inmiddels hersteld, door een breuk in de kabel brandt hier nog geen licht. De gemeente is op de hoogte gebracht.

Zeker in deze tijden van donkere dagen is het van belang dat de straatverlichting én de verlichting rondom uw pand, op orde is.
Veel bedrijvenparken en bedrijven zijn tijdens de feestdagen verlaten en een doelwit voor criminelen. Zorg dat alles goed afgesloten is, zorg voor goede verlichting aan de buitenkant en zorg dat kostbare apparatuur niet zichtbaar is van buitenaf, want ook voor inbrekers is december een feestmaand.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark