Bouw Somfy op fase 2 gestart

dinsdag 17 juli 2018


Somfy Nederland is het eerste bedrijf dat zich zal vestigen op de tweede fase van Bedrijvenpark De President. De oplevering is gepland in mei 2019. 

Somfy is een wereldwijd opererende Franse onderneming en toonaangevend fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting. Het Somfy-hoofdkantoor is gevestigd te Cluses in de Franse Alpen. Wereldwijd zijn ruim 8.000 mensen werkzaam voor de onderneming. Vanuit de dochtervestiging te Hoofddorp werken dagelijks ca. 70 medewerkers aan de marketing, verkoop en technische ondersteuning voor de Nederlandse markt. Vanuit het nieuwe magazijn zullen de Benelux, Groot-BrittanniĆ« en ScandinaviĆ« worden beleverd. Somfy Nederland is momenteel gevestigd op het naastgelegen bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid maar kon daar niet uitbreiden.

Bedrijvenpark De President fase 2 is een ontwikkeling van de regionale gebiedsontwikkelaar SADC en heeft totaal 11 hectare netto uitgeefbaar beschikbaar. Er zijn flexibele kavelgroottes mogelijk vanaf 1 tot 5 hectare.

Op fase 1 is nog een aantal kavels beschikbaar, waaronder een kavel met horecabestemming.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark