Bouw Digital Realty gestart

woensdag 16 maart 2016

Op 21 maart 2016 starten BAM en Mercury Engineering met het bouwen van het ca.15.000 m² datacenter op bedrijvenpark De President. Het datacenter komt op het terrein tussen de Jan Wijsmullerdreef en Henri Wenckebachdreef. Op dit moment is BAM bezig met het voorbereiden en het inrichten van het bouwterrein.

De inrit van de bouwplaats ligt aan de Jan Wijsmullerdreef. De uitrit van de bouwplaats ligt aan de Henri Wenckebachdreef. 

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op werkdagen tussen 06:30 - 16:30 uur. Deze bouwwerkzaamheden kunnen mogelijk overlast veroorzaken voor weggebruikers. Er wordt geprobeerd de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Mocht u toch hinder ondervinden van de werkzaamheden of hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer M.Sayar van BAM Bouw en Techniek. Hij is 24/7 telefonisch bereikbaar op het nummer: 06 29 13 08 16 en op het e-mailadres: depresident@bam.nl.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark