Bezoek van de wethouder

dinsdag 02 augustus 2022

Op maandag 11 juli was Marja Ruigrok, wethouder Economie van gemeente Haarlemmermeer uitgenodigd voor een gesprek met het bestuur van De President. Het gesprek vond plaats bij Master Totaalinrichting op de Dirk Storklaan.

De samenwerking tussen de gemeente en de parkmanagementvereniging verloopt over het algemeen positief. Toch zijn er soms punten die specifieke aandacht vragen, omdat leden zich zorgen maken en dit uiten bij het bestuur.

Grootschalige woningbouw
Een van deze onderwerpen is de grootschalige woningbouw die de gemeente wil realiseren op en rondom De President. Met de komst van woningbouw kan de bereikbaarheid en veiligheid van de bedrijven verslechteren. Hierover is nadrukkelijk gesproken en er zullen inhoudelijke vervolgafspraken worden gemaakt.

Handhaven beeldkwaliteitsplan
Het bestuur van de vereniging heeft de gemeente verder verzocht om het beeldkwaliteitsplan te handhaven. Partijen zullen hier samen in op trekken, zodat de hoge kwaliteit van het bedrijvenpark gewaarborgd blijft.

Bedrijven eerder informeren
Tot slot zijn er afspraken gemaakt dat de gemeente de bedrijven nog eerder informeert over ontwikkelingen op en rondom het bedrijvenpark.

Wij danken de wethouder voor haar komst naar De President.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark