Annemarie van Gaal gastspreker op De President!

woensdag 04 oktober 2023

Annemarie van Gaal gastspreker op De President!

 

Over ondernemerschap en kansen grijpen


Op dinsdag 21 november vindt de ALV plaats van 16.00 tot 16.30 uur, waarbij de ondernemers, directeuren en eigenaren van harte zijn uitgenodigd.

Aansluitend aan de ALV hebben wij van 16.30 tot 17.15 uur een geweldig interessante spreker uitgenodigd: Annemarie van Gaal, ondernemer in hart en nieren. Zij laat je graag zien waar de kansen buiten de gebaande paden liggen en hoe je van iedere onderneming een succes kunt maken.

Crisis in de tent

Annemarie heeft ruim 20 jaar in Rusland gewoond waar zij een zeer succesvol mediabedrijf opzette, met meer dan 700 medewerkers.  

Terug in Nederland heeft ze diverse bedrijven gestart in onder andere de media, retail- en vastgoedsector en daarnaast geïnvesteerd in een aantal bedrijven in binnen- en buitenland.

Succesvol multi-ondernemer, toezichthouder en adviseur bij verschillende bedrijven en bekend om haar uitgesproken mening over het overheidsbeleid en de zakenwereld.
Ook ken je haar misschien van televisieprogramma’s als Dragons Den, Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Crisis in de Tent.

 

Aanmelden

Nieuwsgierig naar haar interessante kijk op ondernemerschap, bedrijfsleven en de overheid? Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom om aan te sluiten: ondernemers, medewerkers, collega's en introducees. Graag even inschrijven vóór 15 oktober, want vol=vol!

Aansluitend is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

>> Schrijf je hier in

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark