ALV druk bezocht!

dinsdag 17 mei 2016

De ALV van 12 mei werd druk bezocht. De jaarrekening 2015 werd goedgekeurd door de leden, er is een nieuw kascommissielid. Wij bedanken Dick Cluistra voor zijn inzet de afgelopen jaren. Mark Beumer (Hikvision) neemt ’t stokje over. Voor het toekomstige kunstwerk op de rotonde zullen we gaan samenwerken met het Nova College. Twee ondernemers hebben zich spontaan aangemeld om met ons mee te denken over het ontwerp van het kunstwerk.

HRM Highway heeft een interessante presentatie gegeven over hun personeelsscan, die u snel en goed inzicht geeft in de status van uw personeelsbeleid in de breedste zin van het woord. De scan zoomt in op zaken als management en beleid, veiligheid, Arbo en natuurlijk de meest recente wet- en regelgeving. Kosten van de scan: € 495,- ex. btw, maar collega's van Bedrijvenpark De President krijgen een korting van € 100,- waardoor u slechts € 395,- ex. btw betaalt.

Na het formele gedeelte vond er een kleine wijnproeverij plaats en bleef het nog lang gezellig...

 

 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark