Afsluiting Jacobus Spijkerdreef 13 t/m 22 mei 2024

woensdag 08 mei 2024

Vanaf maandag 13 mei vinden er ongeveer anderhalve week werkzaamheden plaats in de Jacobus Spijkerdreef ten behoeve van hijswerkzaamheden bij de bouw van het nieuwe pand van DL Logistics Group. 

Om alle betrokkenen tijdig te informeren, zijn er sinds het begin van deze week vooraankondigingsborden geplaatst. Elk pand blijft te allen tijde bereikbaar. Om chauffeurs en anderen tijdig te informeren, zijn er bij de wegen vóór de Jacobus Spijkerdreef (bij de parallelwegen) borden geplaatst met informatie over welke huisnummers bereikbaar zijn. 

Volgens de planning zullen de hijswerkzaamheden naar verwachting duren tot en met vrijdag 17 mei. 's Avonds en 's nachts zal de hijskraan van de weg worden gehaald en zal de weg normaal toegankelijk zijn.

Mocht er onverhoopt vertraging optreden waardoor de werkzaamheden uitlopen tot dinsdag 21 mei of woensdag 22 mei (bijvoorbeeld door onvoorziene of weersomstandigheden), dan zal de hijskraan ook tijdens het weekend en met Pinksteren niet op de weg worden opgesteld en zal de weg open zijn.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark