Afsluiting Hoofdweg

dinsdag 11 augustus 2020

 

Van 17 augustus t/m 18 september zal de Hoofdweg afgesloten zijn voor asfaltonderhoud. Het werkterrein betreft de rijbaan van de Hoofdweg oostzijde, tussen de Johan Enschedelaan en de Busbaan Zuidtangent. 

Het werk aan de Hoofdweg wordt in een fase uitgevoerd, waarbij de weg volledig afgesloten is. De nood- en hulpdiensten kunnen bij alle werkzaamheden passeren, hiervoor wordt het fietspad vrijgemaakt van langzaam verkeer. Ook bestemmingsverkeer dat normaal gesproken gebruik maakt van de inritten kan via het fietspad bij de percelen komen. Het langzaam verkeer wordt via de Hoofdweg Westzijde omgeleid.

De werkzaamheden op de kruising met de Johan Enschedelaan en de Luit worden ’s nachts uitgevoerd. De eerste nacht (16-09) wordt de rotonde met een half-om-half regeling onder begeleiding van verkeersregelaars gefreesd. De tweede (17-09) nacht worden eventuele bakken gefreesd en hersteld, en de deklaag van de aansluitende wegen aangebracht. Ook worden op de kruising van de J. Enschedelaan scheuren in het asfalt hersteld. Dit zijn flexibele werkzaamheden, die voor de hulpdiensten aan de kant kunnen gaan indien deze richting Nieuw-Vennep moeten. De derde nacht (18-09) volgt de deklaag op de rotonde en wordt de nieuwe markering aangebracht.

In de berm tussen de Zuidtangent en het fietspad passen we rijplaten toe zodat de hulpdiensten hier het fietspad kunnen bereiken.

Bij het frezen en het asfalteren direct langs de busbaan zal er werkruimte gecreerd worden door een om-en-om regeling voor de bussen neer te zetten. Dit gaat om 2 momenten, 1x een dag en 1x drie dagen.

 

 

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark