Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  ALV op locatie conform RIVM-richtlijnen

  dinsdag 09 juni 2020

  Op dinsdag 30 juni vindt er weer een Algemene Ledenvergadering plaats en Somfy is de gastheer. U bent welkom vanaf 16.00 uur. De vergadering duurt tot circa 17.15 uur.

  Nieuwbouw Plieger van start

  dinsdag 26 mei 2020

  Dinsdag 19 mei is er door bouwbedrijf Bloed gestart met de voorbereidingen voor de nieuwbouw van Plieger op de kavel langs de Jacobus Spijkerdreef. Maandag 11 mei heeft de aannemer een hekwerk geplaatst om de kavel en inmiddels is de aannemer gestart met het grondwerk.

  Bedrijvenpark De President verduurzaamt

  dinsdag 26 mei 2020

  Onlangs hebben 27 bedrijven van De President deelgenomen aan de energiescan van de parkmanagementvereniging. Dat is een goed resultaat en daar is het bestuur blij mee. Op deze manier zijn de bedrijven niet alleen bezig met de verduurzaming en verbetering van hun eigen pand, maar ook met een...

  Nieuwbouw Hikvision van start

  dinsdag 07 april 2020

  Dinsdag 7 april is er door aannemer Willy Naessens gestart met de voorbereidingen voor de nieuwbouw van de uitbreiding van Hikvision op de aanpalende kavel op De President. Het Europese hoofdkantoor krijgt er ruim 7000 m² bij en dat betekent een verdrievoudiging van de opslagruimte.

  Resultaten enquête lunchbijeenkomst

  dinsdag 03 maart 2020

  In november waren zo’n zeventig werknemers op de President bij de lunchparticipatiebijeenkomst aanwezig, of hebben achteraf de enquête ingevuld. De resultaten van de enquête en gesprekken hebben wij met de gemeente Haarlemmermeer en SADC besproken. Hier geven wij graag een terugkoppeling op de...

  Voedselbank nieuw op De President

  dinsdag 25 februari 2020

  De verhuizing naar een nieuwe loods van Voedselbank Haarlemmermeer is een feit!

  Daarom nodigen zij u graag uit voor de feestelijke opening op vrijdag 13 maart om 16:00 uur op het bedrijventerrein De President aan de Dirk Stolklaan 63A in Hoofddorp.

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

De President

Een stijlvol bedrijvenpark