Nieuws van De President

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark De President en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Resultaten enquête lunchbijeenkomst

  dinsdag 03 maart 2020

  In november waren zo’n zeventig werknemers op de President bij de lunchparticipatiebijeenkomst aanwezig, of hebben achteraf de enquête ingevuld. De resultaten van de enquête en gesprekken hebben wij met de gemeente Haarlemmermeer en SADC besproken. Hier geven wij graag een terugkoppeling op de...

  Voedselbank nieuw op De President

  dinsdag 25 februari 2020

  De verhuizing naar een nieuwe loods van Voedselbank Haarlemmermeer is een feit!

  Daarom nodigen zij u graag uit voor de feestelijke opening op vrijdag 13 maart om 16:00 uur op het bedrijventerrein De President aan de Dirk Stolklaan 63A in Hoofddorp.

  Gratis energiescan!

  woensdag 29 januari 2020

  Twaalf bedrijven op de President hebben zich al aangemeld voor de gratis energiescan. Contractpartner WM3 Energy bezoekt op dit moment deze bedrijven. De eerste resultaten laten zien dat het voor de deelnemende ondernemers zeer interessant is om energiebesparende maatregelen te treffen!

  Fijne feestdagen en een gezond 2020

  dinsdag 17 december 2019

  Namens Parkmanagement danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Wij wensen u en uw medewerkers op de valreep van 2019 dan ook graag fantastische feestdagen en een gezond en ondernemend 2020.

  Samen werken aan een mooi 2020

  dinsdag 17 december 2019

  In de laatste dagen van 2019 vinden er nog afrondende werkzaamheden in de buitenruimte plaats op ons bedrijvenpark. De maaiboot heeft het laatste riet aan de oeverkanten verwijderd. Daarnaast heeft de gemeente de boot verwijderd uit het botenhuis voor onderhoud.

  Afronding bouw datacenter

  dinsdag 26 november 2019

  De bouw van het datacenter op de hoek Jan Wijsmullerdreef/ Jacobus Spijkerdreef loopt ten einde. Op dit moment wordt er gewerkt aan de gevel van het bedrijfspand. Verwacht wordt dat de werkzaamheden nog voor de Kerst zijn afgerond.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

De President

Een stijlvol bedrijvenpark