Scotch & Soda

Scotch & Soda legt z'n hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. We vinden het belangrijk dat onze kleding met plezier en liefde wordt gedragen. Scotch & Soda producten zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar.

De ontwerpers van Scotch laten geen enkel middel onbenut bij het uitwerken en verfijnen van hun kledingstukken, waarbij ook de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten. We investeren in het product, waarbij we gewoonlijk beginnen met de beste classic en vintage stijlen en die verrijken met inspirerende ideeën van over de hele wereld.

Hoewel Scotch & Soda al bestaat sinds de jaren 80, kwam het Amsterdamse modemerk zoals we het nu kennen tot stand na een dapper nieuw begin in 2001, toen drie nieuwe eigenaars besloten om hun brede ervaring en gedeelde liefde voor mooie kleding te verenigen. Nadat Scotch & Soda opnieuw werd gelanceerd in Spring/Summer 2002, werd Scotch Shrunk toegevoegd voor Spring/Summer 2008. Deze lijn voor jongens is geïnspireerd op de grote broer Scotch & Soda. Al snel werd Shrunk populairder dan Scotch ooit van had kunnen dromen. Dit succes werd al snel gevolgd door de lancering van een vrouwencollectie: Maison Scotch kwam op de markt met de Spring/Summer 2010 collectie en is nu voor een groot deel verantwoordelijk voor de voortdurende groei van het bedrijf.

Het kleine zusje R’Belle verscheen tijdens Spring/Summer 2011. Eind 2010 werd de eerste parfum van Scotch & Soda gelanceerd onder de naam Barfly, waarmee een lang gekoesterde droom van het merk uitkwam. Het jongste en meest ambitieuze project van Scotch, Amsterdams Blauw, kwam in de winkels in december 2010; een compacte, opvallende denim collectie die typisch Scotch is. Scotch & Soda heeft wereldwijd momenteel meer dan 94 winkels, meer dan 7.000 verkooppunten en is natuurlijk ook online aanwezig, met een geïntegreerde webwinkel, blog en sociale media. Scotch & Soda is op veel manieren klassiek, maar jong en vooruitstrevend als het om de verkoop van geweldige kleding gaat.

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Scotch & Soda
Adres Jacobus Spijkerdreef 20-24
  2132 PZ Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website http://www.scotch-soda.com
Email webstore.nl@scotch-soda.com
Tel-nr. 023-5611111
Fax 023-5677800

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark