Rijschool Detmers

Rijschool Detmers is de rijschool voor Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving, met een hoog slagingspercentage. Bij ons staat de leerling centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij in een zo kort mogelijke tijd in 1 keer slaagt voor je rijbewijs . Je hoeft bij ons geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen, zodat alle lestijd ook daadwerkelijk aan jouw les wordt besteed.

Je wordt thuis opgehaald en terug gebracht, maar in overleg is het natuurlijk ook mogelijk om op een andere plek opgehaald of afgezet te worden.Autorijden is niet iets wat je doet "omdat het erbij zou horen", je doet het omdat het leuk is, omdat het handig is dat je overal naar toe kan gaan waar je ook maar wilt. Maar vooral dat je kunt gaan op het moment dat je zelf wilt. Wij leren je zo autorijden, dat je straks veilig overal naar toe kunt rijden.

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Rijschool Detmers
Adres Jacobus Spijkerdreef 206
  2132 PZ Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website http://www.detmers.nl/
Email info@detmers.nl
Tel-nr. 023-5650425

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark