Plakkunst Interieur Decoratie

Bij Plakkunst Interieur Decoratie vind je een groot aanbod aan de meest uiteenlopende woonaccessoires: van voordeurstickers tot raamfolie, en van trouwdecoraties tot posters. In ons brede assortiment is er voor ieder wat wils, of je nu een klassiek, vintage of modern interieur hebt. Personaliseer je voordeur met een raamfolie met daaruit de familienaam gesneden, zorg voor meer privacy met one-way vision folie, of fleur je wanden op met een van onze muurstickers. Of maak iemand anders blij door ze een mooie poster cadeau te doen!

Alle producten op deze website zijn ontworpen door Plakkunst zelf, of door geselecteerde kunstenaars en fotografen van over de hele wereld. Ons aanbod aan decoraties wordt voortdurend uitgebreid, en jouw persoonlijke wensen staan altijd voorop. 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Plakkunst Interieur Decoratie
Adres Jacobus Spijkerdreef 242
  2132 PZ Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website https://www.plakkunst.nl/
Email info@plakkunst.nl
Tel-nr. 023 369 0018
Mobiel-nr. 06-30828371

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark