Kinderdagverblijf Twinkel President BV

Sinds de oprichting van Twinkel in 1993 zijn wij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle kinderdagverblijven in de regio. Bij Twinkel worden professionaliteit en  ervaring met kinderopvang gecombineerd met aandacht voor creativiteit en individuele ontwikkeling van uw kind.

Kwaliteit staat bij ons voorop!

Kinderen willen zich graag veilig en vertrouwd voelen, maar vooral zichzelf kunnen zijn. Het kinderdagverblijf is in het ideale geval een schakel naar de thuissituatie.

Veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van de kinderen op allerlei gebieden: lichamelijke expressie, creativiteit en sociale ontwikkeling.

Twinkel is een uitbreiding van de belevingswereld van het kind. Het ontmoet er andere kinderen, andere volwassenen, ander spel- en speelmateriaal dan thuis.

Twinkel stelt ouders/verzorgers in staat andere bezigheden naast het gezinsleven te ontplooien, zoals studie of werk.

Twinkel is een ondersteuning voor ouders/verzorgers bij vraagstukken bij de opvoeding. Medewerkers met ruime pedagogische ervaring staan ouders/verzorgers hierin bij.

Ouders/verzorgers die werken bij een bedrijf op bedrijven terrein De President krijgen 5% "burenkorting" op de normale uurprijs gedurende de gehele Twinkel-periode.

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Kinderdagverblijf Twinkel President BV
Adres Dirkstorklaan 59
  2132 PX Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website http://www.twinkel.info
Email info@twinkel.nl
Tel-nr. 023-5653860

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark