Keukenstudio van den Bijtel


Keukenstudio Van Den Bijtel is een kleinschalig bedrijf van Gert-Jan en Ingrid van den Bijtel. Persoonlijke aandacht, Creativiteit en Goede Service vinden wij heel belangrijk. Deze aspecten worden niet alleen ingezet bij de voorbereiding tot aankoop, maar ook bij de installatie van de aangekochte keuken. Het bijzondere van deze aanpak is, dat vanaf het eerste contact tot en met de installatie het gehele proces in één hand wordt gehouden.

Graag realiseren wij voor u de perfecte keuken en luisteren naar uw wensen. Bovendien zijn wij graag bereid u thuis te bezoeken om een indruk te krijgen van de situatie waarin de installatie moet plaatsvinden.

Vervolgens maken wij een tekening op schaal, eventueel met een impressie in 3D. Hierdoor krijgt u een vrij nauwkeurig beeld van hoe uiteindelijk uw keuken er komt uit te zien.

 

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Keukenstudio van den Bijtel
Adres Jacobus Spijkerdreef 200
  2132 PZ Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website https://www.keukenstudiobijtel.nl/
Email info@keukenstudiobijtel.nl
Tel-nr. +31 (0) 23 55 71 660
Fax +31 (0) 23 55 71 662

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark