Joost Groen Bouwbedrijf BV

Joost Groen werkt met zijn bouwbedrijf, gevestigd in Hoofddorp, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Hij heeft jarenlange ervaring in renovatie en onderhoud van kantoor- en bedrijfspanden en heeft voor particulieren grote en kleine verbouwingen uitgevoerd.

Ervaring

Bouwen en ondernemen zit Joost in de genen: als kleine jongen hielp hij zijn vader en grootvader al in hun bouwbedrijf. Een studie Bouwkunde/Restauratie aan de MTS was het logische vervolg. In de zeven jaar daarna werkte Joost als uitvoerder bij BAM, waar hij grote projecten leidde in de utiliteitsbouw en in renovatie en onderhoud van kantoren en woningen. In deze tijd behaalde hij ook zijn aannemersdiploma. In 2005 besloot Joost in de voetsporen van zijn vader en grootvader te treden met zijn eigen bedrijf: Joost Groen Bouwbedrijf BV.

Werkwijze

Klanten kennen Joost als een betrouwbare aannemer die doet wat hij zegt. Met een vaste groep van onderaannemers staat hij garant voor kwalitatief goed werk voor een scherpe prijs. Door zijn professionele en persoonlijke manier van werken en communiceren heeft hij in de loop der jaren een mooie klantenkring opgebouwd, bestaande uit vastgoedondernemingen, bedrijven en particulieren. Joost Groen denkt mee met opdrachtgevers, is pro-actief en werkt oplossingsgericht en netjes. Hij heeft niet alleen oog voor detail bij de uitvoering van zijn werk, maar hij heeft ook begrip voor de context waarin hij zijn werk doet. Deze kwaliteit wordt vooral gewaardeerd door opdrachtgevers van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Joost ontzorgt zijn klanten.

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Joost Groen Bouwbedrijf BV
Adres Jacobus Spijkerdreef 256
  2132 PZ Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website http://www.groenbouwbedrijf.nl
Email joost@groenbouwbedrijf.nl
Tel-nr. 084-7282536
Fax 06-20112706

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark