Hikvision

Hikvision is een van de grootste leveranciers van videosurveillanceproducten en -oplossingen ter wereld. De R&D-afdeling van Hikvision (een van de sterkste afdelingen binnen deze sector) maakt gebruik van ultramoderne productiefaciliteiten om innovatieve CCTV- en videosurveillanceproducten te ontwerpen en ontwikkelen. Het complete productassortiment van het bedrijf omvat Smart IP-camera's, analoge HD-camera's, speed domes, NVR's, DVR's, videobeheersoftware, toegangscontrole- en alarmsystemen, encoders, decoders en andere elementen voor geavanceerde beveiligingssystemen en CCTV-technologie die voorzien in elke beveiligingsbehoefte. De producten van Hikvision worden gebruikt op allerlei verticale markten, waaronder de detailhandel, de bancaire en financiële wereld, de transportsector, het onderwijs, commerciële bedrijven, overheidsinstellingen en de particuliere sector.

Hikvision is een actieve speler op de markt voor videosurveillance; jaarlijks besteedt het bedrijf 8% van zijn omzet aan onderzoek en ontwikkeling van verdere productinnovaties. Doordat Hikvision de sector door en door begrijpt en aanzienlijke R&D-investeringen heeft gedaan, is het bedrijf uitgegroeid tot een technologische leider op de wereldwijde beveiligingsmarkt. Er werken ruim 6000 technici bij het bedrijf, waaronder meer dan 2000 softwareontwikkelaars.

Hikvision heeft meer dan 30 binnenlandse filialen in China en 18 buitenlandse dochterondernemingen over de hele wereld. Het bedrijf is wereldwijd actief in landen zoals: de Verenigde Staten, Canada, Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten, Australië, Singapore, Italië, Spanje, Frankrijk, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Brazilië, Rusland en Korea. Joint ventures in India en een wereldwijd servicecentrum in Hongkong maken het wereldwijde bereik van het bedrijf compleet. De regionale verkoopmanagers, verkooptechnici en technische onderhoudsmedewerkers van Hikvision hebben allemaal hetzelfde doel: klanten helpen met hun individuele behoeften.

 

 

 

 

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Hikvision
Adres Dirk Storklaan 3
  2132 PX Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website http://www.hikvision.com
Tel-nr. +31 (0)23 554 2770

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark