EMSA onderhoud BV

EMSA Onderhoud BV is een onderdeel van EMSA Multidiensten BV te Hoofddorp een serieuze organisatie dat zich bezighoudt met diverse vormen van dienstverlening binnen de schoonmaak sector. Wij zijn zeer dynamisch bedrijf met duidelijke verantwoordelijkheden en korte communicatielijnen.

Projecten worden zorgvuldig van begin tot eind verzorgt met een extra dosis motivatie en inspanning. Er wordt op een effectieve wijze gebruik gemaakt van de ervaring en kennis, zodat de schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming zijn met de wensen van de klanten. Gestreefd wordt naar het geven van een absolute meerwaarde door betrokkenheid bij het verlenen van de diensten.

Wij willen werken aan een prettige samenwerking op basis van duidelijke afspraken en ons onderscheiden door een persoonlijke houding te hanteren ten opzichte van onze klanten. Kwaliteit en service daar willen we voor staan. Gunstige prijs- prestatie verhouding, flexibiliteit, duidelijke communicatie en betrouwbaar personeel leveren zijn de doelstellingen waar wij naar streven.

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam EMSA onderhoud BV
Adres Willem Brocadesdreef 172
  2132 PV Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website http://www.emsaonderhoud.nl
Tel-nr. 023-5579440
Fax 023-5553829

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark