Clean Trend

Clean Trend BV is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf gevestigd in Hoofddorp en in 2021 20 jaar bestaat.  Wij kunnen inmiddels zeggen dat de service die wij bieden ervoor zorgt dat u en uw werknemers in een prettige en schone omgeving zullen werken wat de relatie met uw personeel en met uw klanten ten goede komt. Wij zorgen voor een schone en dus prettige werkomgeving wat de productiviteit kan bevorderen.

Ons doel is een goede samenwerking waarbij wij hoge eisen stellen aan de diensten én producten die wij leveren en gebruiken.
De communicatie-lijnen zijn kort, ons personeel is goed opgeleid en spreken de Nederlandse taal. Mede hierdoor verloopt de communicatie op de werkvloer met de klanten prima. Ons personeel heeft zijn of haar vaste werkplek/object. Hierdoor heeft u vrijwel altijd de zelfde persoon die de schoonmaakwerkzaamheden voor u verricht en niet een wisselend gezicht.

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Clean Trend
Adres Jacobus Spijkerdreef 260
  2132 PZ Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website https://www.cleantrend.nl/
Email info@cleantrend.nl
Tel-nr. 023 5841205

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark