BVK Installatie & Loodgietersbedrijf BV

BVK Installatie en Loodgietersbedrijf B.V. is al ruim 20 jaar een vertrouwd begrip in de Haarlemmermeer en omstreken. Een erkend en gecertificeerd bedrijf met ruime ervaring van technische installaties in en om het huis.

Het bedrijf richt zich vooral op de particuliere markt maar ook werkzaamheden voor aannemers en bouwbedrijven behoren tot ons pakket. De werkzaamheden beslaan het hele vaktechnisch gebied t.w: loodgieterswerk, gas- en waterinstallaties, centrale verwarming, sanitair, badkamers en dakwerkzaamheden.

Met alle werkzaamheden op, in en onder het huis zijn wij bekend. Ook elektra, timmer, tegel, stuc en plafond werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden omdat wij een samenwerkingsverband hebben met een team van specialisten.

Voor duurzame energie systemen, zoals zonnepanelen en zonneboilers kunnen wij u adviseren en de mogelijkheden met u doornemen.

Kijkt u eens rustig rond op onze website en ontdek wat BVK voor u kan betekenen

Eén team! Eén aanspreekpunt!

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam BVK Installatie & Loodgietersbedrijf BV
Adres Willem Brocadesdreef 166
  2132 PV Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website http://www.bvkbv.nl
Email info@bvkbv.nl
Tel-nr. 023-5639530

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark