Aannemersbedrijf Aspect

Al 30 jaar werken André Spitteler en Ed van Rooyen inmiddels samen aan allerlei bouwopdrachten van groot tot klein.

Met een team van ervaren mensen zoeken André en Ed het liefst de uitdagende aspecten in hun werk waarbij oog voor detail een belangrijk gegeven is.

De liefde voor het vak gekoppeld aan het bedenken van creatieve en innovatieve oplossingen voor bouwkundige problemen is door de jaren heen het handelsmerk geworden van aannemersbedrijf Aspect.

Armin Brakel die al geruime tijd als medewerker werkzaam is bij Aspect, is in 2016 mede-eigenaar geworden van het aannemersbedrijf.

De werkplaats en het kantoor van Aspect bevinden zich op het bedrijventerrein De President in Hoofddorp.

Met een team van ervaren mensen voert Aannemersbedrijf Aspect, nieuwbouw, grote, middelgrote en kleine projecten uit voor particulieren en bedrijven in de Haarlemmermeer en omstreken.

Tevens voeren zij ook onderhoudswerkzaamheden uit voor verenigingen van eigenaren (VVE) in opdracht van een beheermaatschappij Millen3um. Verzorgen zij vergunningen en kunt u ook Vastgoed bij Aspect huren.

 

 

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Aannemersbedrijf Aspect
Adres Jacobus Spijkerdreef 212-214
  2132 PZ Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website https://aannemersbedrijf-aspect.nl
Email info@aannemersbedrijf-aspect.nl
Tel-nr. (023) – 555 45 98

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark